avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Preț greșit in comerțul online
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Preț greșit in comerțul online

Buna ziua,
Recent pe magazinul nostru online s-a greșit prețul unui produs, cel afișat fiind mai mic decât cel de achiziție.
Am sunat clienții sa ii informam de situație, atât telefonic cât și email de anulare a comenzii. Bineînțeles ca mulți nu au fost de acord, amenintandu-ne ca au făcut printuri și ca se vor duce in instanța, rugându-ne sa evitam demersurile acestea și sa trimitem produsul. Prețul de achiziție este de 500lei, cel afișat pe site era 156lei.
In termenii și condițiile site-ului scrie ca putem renunța oricând la expedierea comenzii, iar contractul se considera încheiat in momentul in care clientul primește notificare ca a fost deja expediata comanda.
Întrebarea mea este cu ce probleme legale ne putem confrunta in aceasta situație?

Alte discuții în legătură

Pret derizoriu pe magazin online - trebuie onorat? bolenici bolenici Un cumparator a comandat un produs de valoare reala 2000 RON, la pretul de 1 RON afisat din greseala pe un magazin online. A comandat 40 de produse x 1 RON, ... (vezi toată discuția)
Comanda anulata online quickmobile antonio4antonio antonio4antonio Buna seara, sunt nou in acest domeniu cu avocatura, as vrea sa va pun o intrebare.In seara de 6 decembrie am comandat un telefon de pe quickmobile la pretul de ... (vezi toată discuția)
Frauda online, pret mic sau eroare pret magazin online - refuza sa onoreze contractul incheiat eoswhite eoswhite Buna ziua am facut o comanda la un magazin online...produsul comandat avea un pret cu 50%mai mic decat pe alte siteuri.Nu imi pot da seama daca este o eroare ... (vezi toată discuția)