avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Comanda Anulata Online QuickMobile
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Comanda Anulata Online QuickMobile

Buna seara, sunt nou in acest domeniu cu avocatura, as vrea sa va pun o intrebare.In seara de 6 decembrie am comandat un telefon de pe quickmobile la pretul de 224lei, pretul fiind unul gresit (pretul gresit a stat afisat pe site timp de 9 ore in care acest interval a scazul si a urcat de la 222 la 229, urmatoarea zi mi-a fost anulata comanda! Intrebarea este pot sa ii dau in judecata cu ceva anume ca nu mi se pare drept sa mi se anuleze comanda deoarece nu a fost o greseala electronica.Daca vreau sa ii dau in judecata de ce as avea nevoie? am printuri cu factura, tin sa mentionez ca plateam telefonul ramburs si nu sunt singurul in aceasta situatie sunt si alte persoane in numar de 300.Daca pot sa ii dau in judecata ce taxe trebuie sa platesc? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:45, 11 Decembrie 2015
Pentru erorile de pret ce tin in totalitate de sistemul tehnic, nu ne asumam raspunderea.


[ link extern ]

Daca pretul era gresit o sa umblati dupa cai verzi, nu cred ca veti avea sanse de castig!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs comandat online-comanda anulata antonio4antonio antonio4antonio una seara, sunt nou in acest domeniu cu avocatura, as vrea sa va pun o intrebare.In seara de 6 decembrie am comandat un telefon de pe quickmobile la pretul de ... (vezi toată discuția)
Preț greșit in comerțul online bobo2 bobo2 Buna ziua, Recent pe magazinul nostru online s-a greșit prețul unui produs, cel afișat fiind mai mic decât cel de achiziție. Am sunat clienții sa ii ... (vezi toată discuția)
Pret online gresit Wanna2211 Wanna2211 Buna seara. Am facut o comanda online cu plata ramburs. Am fost sunata pentru confirmarea comenzii,am primit și pe e-mail datele comenzii. Ulterior aceeasi ... (vezi toată discuția)