avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Copil urmas
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Copil urmas

Buna ziua, sunt copil urmas al unui politist decedat in urma unei boli contractate in timpul si din cauza conditiilor de munca (asa scrie pe decizia de pensionare si pe hartiile primite de la comisia medicala ), as dori sa stiu daca eu ma pot incadra in una din formele de invatamant sau prin sursa externa in politie prin cerere catre MAI . Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters454418 , utilizator 13:07, 15 Ianuarie 2018
Ordin 35/2014
Art.26
(1) Pentru a fi numiți în funcții de polițist în unități ale MAI, fără examen sau concurs, copiii sau soțul polițistului trebuie să îndeplinească condițiile legale și criteriile specifice, prevăzute la art. 7 alin. (1), (2) și alin. (4) lit. b)-d) din anexa nr. 2 la Ordinul ministrului afacerilor interne nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale Ministerului Afacerilor Interne, cu modificările și completările ulterioare.

(2) Pentru a fi angajați ca personal contractual în unități ale MAI, fără examen sau concurs, copiii sau soțul polițistului trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute de legislația muncii.
Am mai citit odinul respectiv, dar va intreb asta pentru ca in statutul politistului scrie ca urmasii politistilor decedati in timpul si din cauza accidentelor de serviciu, iar in cazul meu e vb despre o boala
Boala profesionala nu a fost luata in timpul serviciului ?
ba da asa scrie contactata in timpul si din cauza serviciului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o întrebare , dacă tatal meu a lucrat in cadrul ... Mario1980 Mario1980 Buna ziua! Am o întrebare , dacă tatal meu a lucrat in cadrul M.A.I. , iar acesta a decedat intr-un accident rutier , cumva beneficiez de niște facilitați ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru sotia si copilul supravietuitori alina_puff alina_puff Buna ziua am o intrebare unchiul meu a decedat in urma unei boli cumplite cancer pulmonar si alte complicati am inteles ca copii pot benificia de o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca am terminat o forma de invatamant superior si ... RomegheaIuliam RomegheaIuliam Buna ziua, daca am terminat o forma de invatamant superior si vreau sa ma inscriu la M.A.I, se mai ia in considerare nota la purtare din liceu ? (vezi toată discuția)