avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Principiul contradictionalitatii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Principiul contradictionalitatii

Instanta pune in discutiia partilor anumite probe,le incuviinteaza prin incheiere de sedinta,dar a mai incuviintat o proba propusa de insasi instanta dar care nu a fost pusa in dezbatere in sedinta publica.E legal?
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 18:58, 23 Ianuarie 2018
Situatia expusa implica analizarea continutului incheierii de sedinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot propune martori la termenul la care se constata ca este lipsa procedura de citare cu parata? cristina69 cristina69 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti in situatia in care intr-o cauza se constata ca parata nu a fost legal citata, fiind lipsa de procedura, astfel ca aceasta nu ... (vezi toată discuția)
Procedura in instanta proces partaj Nina1 Nina1 1.In cate exemplare se depun documentele in instanta civila? 2. Reclamantul in momentul in care depune documente in instanta este obligat sa depuna un ... (vezi toată discuția)
Mijloace de proba in procesul civil - propunerea, incuviintarea si administrarea probelor rodica stan rodica stan Buna ziua, sunt parte intr-un poces civil. Instanta a cerut ambelor parti pt. un anumit termen-depunerea probatoriului in scris; eu am depus cererea - partea ... (vezi toată discuția)