avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Cerere de revizuire respinsa
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Cerere de revizuire respinsa

Ce pot face daca mi s-a respins cererea de revizuire prin incalcarea jurisprudentei CEDO(cererea 18183 Martocian vs Romania)




















Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 14:44, 1 Februarie 2018
Ati mentionat in cererea de revizuire ca a fost incalcata jurisprudenta CEDO? Daca da, acest motiv a fost analizat de instanta. Daca nu, nu.

Dupa cum am spus, la CEDO puteati apela cat timp decizia definitiva motivata de pe caile de atac ordinare nu era mai veche de sase luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuirea deciziei si cedo danaa1 danaa1 Din momentul in care s-a dat o decizie definitiva de catre o instanta, iar partea vatamata examinand soluția redactata de catre judecator, daca aceasta parte ... (vezi toată discuția)
Cai de atac danamatea danamatea Va rog sa-mi spuneti care sunt caile de atac intr-un proces de dr muncii astfel incat sa pot ajunge la Curtea europeana ? S-a dat hotarare de catre ... (vezi toată discuția)
Adresare catre cedo. Imparatul Imparatul Se face la CEDO dupa ce am epuizat in tara toate caile ordinare de ataca? Chiar daca se afla in revizuire, facuta oricum in afara termenului, dar care este ... (vezi toată discuția)