avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie de impunere ANAF Formular 630
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie de impunere ANAF Formular 630

Buna, va retin atentia cu urmatoarea nelamurire:

Am avut un PFA pe care l-am inchis in 2016, februarie, Activitate si venituri nu am avut deloc in 2016. Declaratiile de estimare le-am depus pe 0 pentru anul respectiv si am platit regularizarea de impozit, asa cu mi-a calculat-o ANAF-ul atunci. Acum, azi, primesc Decizie de impunere anuala, formular 630, de unde rezulta ca datorez CAS la stat pentru venituri din activitati independente avute in anul 2016, cu explicatii Contributia de asigurari sociale datorata de persoane fizice - Regularizari. Mai e posibil dupa 2 ani, in conditiile in care am declarat totul pe 0 si in februarie 2016 am inchis PFA-ul? Nu am avut venituri din astfel de activitati in 2016, doar din salarii. Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2018
dave26, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata cas si cass pt. venituri din activitati independente stefanelul stefanelul Buna ziua, Sunt o persoana fizica neautorizata care obtin venituri din activitati independente pe baza unui contract de prestari servicii de publicitate pe ... (vezi toată discuția)
Contributii la pfa cu venit zero mara60 mara60 Daca PFA-ul este pe 0 (nu are activitate) trebuie sa plateasca ceva: sanatate, impozit...? Cat timp poate ramane PFA-ul pe 0? Multumesc. (vezi toată discuția)