avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata contributii fiscale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata contributii fiscale

Buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti daca, avand in vedere faptul ca zilele de 24,25 ale lunii februarie sunt zile nelucratoare, plata aferenta contributiilor lunii ianuarie se poate efectua si in data de 26 februarie, fara sanctiuni din partea ANAF? Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 14:32, 24 Februarie 2018
Vreți să asimilați termenul de plată cu unul procedural,dar s-ar putea sa aveți surpriza că din calculator nota de plată să includă penalitate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizarea angajaților unei asociații de proprietari: cum se face achitarea dărilor către bugetul de stat? B10DSA B10DSA Va rog sa ma îndrumați cu privire la salarizarea angajaților unei asociații de proprietari. Situația în fapt : Asociația de proprietari are doi ... (vezi toată discuția)
Sesizare facuta la itm. ce parere aveti de raspuns? mie mi se pare bataie de joc. va rog dati-mi un sfat. mihaela_d_a mihaela_d_a Sunt angajata in cadrul unei societatii din februarie 2006, in ianuarie 2010 am aflat ca sunt insarcinata, ca sa beneficiez de concediul pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Calcul termen depunere întampinare n.c.pr.civ EduardRares EduardRares Bună ziua, Am primit de la Judecătorie plicul cu acţiunea pe data de 20 ianuarie (aceeaşi fiind şi data de pe ştampilă), punându-mi-se în vedere să ... (vezi toată discuția)