avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Căsătorie cu un kosovar
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Căsătorie cu un kosovar

Buna ziua . Am aceasta situatie. Ma poate ajuta cineva?
Eu sunt romanca iar logodnicul meu este din kosovo . As dori sa stiu care sunt optiunile pentru a oficia aceasta casatorie precum si locatiile posibile ( Romania , Kosovo !. Pentru oficierea in Romania , As dori sa stiu daca este posibila oficierea casatoriei in kosovo si recunoasterea acestora de autoritatile romane. In acest caz el va obtine carte de identitate romaneasca? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ionelivia , utilizator 16:43, 21 Martie 2018
De ex dacă ma aflu in țara la el și vrem sa ne căsătorim in amabasada României din Macedonia se poate obține o viza pentru a intra și el cu mine in România? Și pentru cât timp? Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie romanca - kosovar jojogirl jojogirl Buna ziua . Am aceasta situatie. Ma poate ajuta cineva? Eu sunt romanca iar logodnicul meu este din kosovo . As dori sa stiu care sunt optiunile pentru a ... (vezi toată discuția)
Casatorie kosovo Justitiarul71 Justitiarul71 Am nevoie urgent de ajutorul dvs. Rog pe cei care stiu sa-mi spuna ce stampile trebuiesc aplicate pe certificatul de nastere si pe adeverinta de cutuma a unui ... (vezi toată discuția)
Doresc sa ma casatoresc-acte necesare sorina_andreea sorina_andreea sunt andreea si sunt surdo muta vreau sa intreb ceva despre casatorit,eu nu stiu cum facem eu aici romania vreau casatorit cu turcia ce intrebuit acte si legea ... (vezi toată discuția)