avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Legalitate program pentru un joc
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Legalitate program pentru un joc

Buna ziua,

As vreau sa infiintez o firma si as dori sa stiu care este raspunderea civila pentru a detine un site unde se va vinde o aplicatie automata(o licenta pentru un program) care incalca termenii de utilizare ai unui joc,si vanzand acest produs catre clienti care sunt de acord cu termenii de utilizare ai acelui joc.
Nu incalcam protocoale de securitate,doar incalcam regulie impuse de joc pentru aplicatia noasta.
Regulile jocului sunt imprecise si pe o gama larga ,facand multe activitati ca fiind impotriva acestor reguli pentru a justifica "inchiderea" contului de joc.
Vrem sa stim daca este legal sa vindem aceasta aplicatie(program) catre cei care doresc sa incalce regulile jocului,iar daca nu este in protectia civila ce cai putem aborda pentru a vinde acest produs legal.
Cel mai recent răspuns: Laurentiu1d , utilizator 10:21, 25 Martie 2018
Este vaga descrierea dvs.. In primul rand termenii si conditiile se aplica celor care joaca. Daca dvs. doriti sa modificati acel joc, atunci este evident o problema. Cred ca se impune o analiza mult mai detaliata asupra a ceea ce vreti sa intreprindeti dvs. Daca veti dezvolta o aplicatie separata, la fel ca jocul, dar cu regulile dvs., poate aveti o sansa.

Si in al doilea rand, cei care folosesc aplicatia dvs. pentru a incalca regulile jocului deja impuse - incalca termenii si conditiile de utilizare. Deci...
dvs aveti o aplicatie alpha. luata de pe undeva si vreti sa folositi jucatorii pe post de testeri, care sa va si plateasca bani. am dreptate?
legal e sa va definitivati aplicatia, sa o testati si apoi sa cereti autorizatie. exista o autoritate in acest sens
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Martie 2018
adriandimitriu, utilizator
Este un program care nu modifica acel joc ,acest program este folosit pentru a inlocui jucatorul respectiv, pentru o anumita perioada de timp(pentru a juca in locul acelui jucator/player),iar utilizatorii respectivi care doresc sa incalce regulile jocului isi vor asuma acest lucru pe propria raspundere
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Martie 2018
Laurentiu1d, utilizator
Indiferent care e finalitatea jocului, întrebările sunt:
- cum afectează utilizarea programului pe jucătorii care nu-l folosesc?
- cum afectează utilizarea programului jocul în sine și pe proprietarul lui?
Va fi o chestiune de timp până când își va da seama că în locul unui om este un robot.
Iar răspunsul la întrebarea dvs este: indiferent cât de legal, autorizat, etc., este un program, precum și de asumările utilizatorilor ce-l folosesc, nu aveți cum să evitați ca oricare altă parte interesată (jucători, proprietarul jocului, etc.) să vă acționeze în instanță pentru recuperarea eventualelor daune produse.
Jucatorii care nu folosesc acest program nu vor fi afectati direct ,iar jocul in sine nu va fi afectat ,nu exista incalcare de protocoale in urma crearii acestui program,iar pe proprietarii acestui joc ii va afecta doar ca in locul unor jucatori va fi acest program

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interzicerea unui produs AndreiVB AndreiVB Buna! As dori o lamurire la o problema cu care ma confrunt. Sa zicem ca am creat o aplicatie online, care la randul ei creaza niste produse virtuale, pe care ... (vezi toată discuția)
Aplicatie software care incalca dreptul la intimitate Claud333 Claud333 Buna ziua, In primul rand va multumesc pentru timpul acordat si pentru efortul depus in oferirea raspunsurilor, consider acest portal foarte util. Sper sa ma ... (vezi toată discuția)
Joc internet-incalcari de reguli de catre administratori daniela7 daniela7 Am urmatoarea speta: joc un joc pe internet, www.triburile.ro, recent am avut o problema, contul meu a fost inchis si penalizat pe nedrept. Permiteti-ma sa ... (vezi toată discuția)