avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Utilizare voucher vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Utilizare voucher vacanta

Daca nu doresc sa merg in concediu...copilul meu poate utiliza el voucherul ? Sau pot achizitiona eu un pachet turistic,dar sa mearga copilul ? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:14, 4 Aprilie 2018
1. Beneficiarii care au primit vouchere de vacanță nominale sunt singurele persoane îndreptățite să utilizeze voucherele de vacanță în perioada menționată pe acestea și în exclusivitate pentru achitarea pachetului de servicii turistice contractat.

2. Beneficiarul poate utiliza voucherele de vacanță pe baza actului de identitate numai pentru achiziționarea de servicii turistice de la unitățile afiliate.
Multumesc frumos. Dar daca in familie suntem ambii soti bugetari,iar legea obliga ca pachetul achizitionat sa contina si cazare....cum jystificam ambii soti voucherele ?...doar nu achitam separat....
Se pot face facturi separate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de vacanta econo econo Dacă un copil merge in tabara cu învățătoarea lui, poate achita contravaloarea serviciilor de cazare si masa cu tichetele de vacanta ale mamei? (vezi toată discuția)
Voucher de vacanta carmengheorghiu carmengheorghiu Angajat cu o norma in invatamant si cu o norma in sanatate, functia de baza fiind in sanatate, poate sa aleaga unitatea de unde va beneficia de voucher de ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta Toma Spataru Toma Spataru Soția mea profesor, a fost în concediu pentru cresterea copilului cu handicap pana la 3 ani. La 1 aprilie a inceput serviciul. Poate beneficia de voucher ... (vezi toată discuția)