avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Certificat de atestare fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Certificat de atestare fiscala

Am solicitat pe 5 aprilie certificat de atestare fiscala prin SPV. Am inteles ca acesta se elibereaza in 3 zile(banuiesc ca lucratoare).
Nu am primit nici pana acum certificatul sau notificare.
Cel mai recent răspuns: stan camelia , utilizator 07:12, 14 Aprilie 2018
Solicitati oficial inspectorului sau directorului de unitate administrativa sa dispuna masurile necesare respectarii termenului eliberare certificat fiscal
Aveti probleme pe rol fiscal?
Nu, nu am nici un fel de problema. Fisa este curata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt documentele care pot fi transmise prin spațiul privat virtual spv pentru o pj? ileanamoanta ileanamoanta Certificatul de atestare fiscală PJ poate fi obţinut și online? Care sunt documentele care pot fi transmise prin Spațiul privat virtual ... (vezi toată discuția)
Certificat de atestare fiscala tomaioan tomaioan Buna ziua.Va rog sa-mi spune-ti ce acte sunt necesare pentru eliberarea unui certificat de atestare fiscala pentru persoane juridice.Mentionez ca societatea ... (vezi toată discuția)
Masina neradiata in termen, cam de... 6 ani! cyan cyan am urmatoarea problema cu vechea masina. in 2006 convenisem cu cineva sa-i vand masina. dupa ce am scos-o de la fisc nu ne-am mai inteles la pret si tranzactia ... (vezi toată discuția)