avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot pleca de acasa la 17 ani?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot pleca de acasa la 17 ani?

Buna ziua! Pot sa plec de acasa daca am 17 ani si 4 luni? Vreau sa ma mut impreuna cu prietenul meu , el are 18 ani , a terminat liceul si are un loc stabil de munca(suntem impreuna de un an) Vreau sa plec doarece ma cert in fiecare zi cu parintii mei si m-am saturat sa ma injure si sa ma faca in toate felurile ...(mai mult mama ca tata nu prea se baga) , sa ma ameninte ca ma ologeste si ca dupa o sa-mi dea apa cu lingurita si multe altele. Cand i-am zis ca vreau sa ma mut a inceput sa ma ameninte cu politia ,ca nu o sa scap de ea si ca o sa raman tot acasa . Politia imi poate face ceva mie sau prietenului meu? Sau daca plec de acasa si mama vrea sa ma trimita la orfeliat sau la(scoala de corectie) cum zice ea, chiar daca eu nu am facut si nu fac nimic rau , ca nici macar nu beau, nu fumez, nu ma.droghez .. Daca suna ma pot lua acolo?
Cel mai recent răspuns: bestlegis , utilizator 23:42, 28 Aprilie 2018
Deveniti majora la implinirea varstei de 18 ani. Pana atunci sunteti sub "aripa" parintiilor. Nu va grabiti sa plecati de acasa, viata e va va "ciupi" de x1000 de ori mai tare decat mama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am 17 ani și 5 luni, pot pleca de acasă? 2019 2019 Buna ziua am 17 ani si 5 luni mam mutat la prietenul meu de 6 luni cu acordul parintilor , in decembrie ma cerut de sotie sunt cu el impreuna de 2 ani si 4 ... (vezi toată discuția)
Pot pleca de acasa la 17 ani? Elena Delia Elena Delia Buna ziua, sunt din Bucuresti si am nevoie doar sa imi raspundeti la niste intrebari, pentru ca nu imi permit sa platesc un avocat... dar va rog sa cititi ... (vezi toată discuția)
Pot pleca de acasa la 16 ani? Iuliana lavinia Iuliana lavinia Am 16 ani si doresc sa ma mut la iubitul meu de 18 ani mama lui este de acord. Nu mai pot rămâne acasă deoarece părinții mei sunt violenți,mereu sunt ... (vezi toată discuția)