avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ce valoare legală are o declarație pe propria ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ce valoare legală are o declarație pe propria răspundere a clientului care urmează să fie tatuat de un artist în formare, fără licență?

Ce valoare legala are o declaratie pe propria raspundere scrisa si semnata de client care urmeaza sa fie tatuat de un artist care este in formare si nu are licenta inca? Trebuie prezentata la notar? Este suficient acordul scris al persoanei [clientului] ?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Intrebareart9 , utilizator 15:58, 15 Mai 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatuarea: moda, protest sau automutilare? Radu Gabrian Radu Gabrian In numele modei mii de oameni sunt gata sa isi transforme propriul corp intr-un exponat de muzeu,chiar cu riscurile unor complicatii,de multe ori ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli dupa tratament gresit la o clinica de estetica bogdan2014 bogdan2014 Buna ziua. Am facut,la o clinica din Bucuresti, clinica care se ocupa cu tratamente estetice, o interventie denumita \\\\"micropigmentarea scalpului\\\\". Mai ... (vezi toată discuția)
Circumcizia in romania sexu sexu Circumcizia este probabil cea mai veche şi mai răspândită operaţie chirurgicală. Ea a fost descrisă pentru prima dată în Biblie, acum 3.000 de ani, ... (vezi toată discuția)