avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Pedeapsa de un an
Discuție deschisă în Executare silită

Pedeapsa de un an

Buna am o intrebare la dumneavoastra , sotul meu are de facu un an cu executare, el este acum la puscaria spaniola in termen de 10 zile in extradeaza in tara, cat face el din pedeapsa pe care o are de un an, o zi buna
Buna ziua,
daca il extradeaza in Romania, inseamna ca s-a pronuntat pe teritoriul statului roman o hotarare de recunoastere a sentintei spaniole. Toate detaliile cu privire la restul de pedeapsa, forma executarii pedepsei le gasiti in sentinta de recunoastere a sentintei. Veti regasi in sentinta o fraza de tipul:"Dispune transferarea condamnatului în vederea continuării executării pedepsei de ... ani închisoare într-un penitenciar din România. O sa vedeti ca din pedeapsa primita se scade perioada de arest preventiv si perioada cat a executat pe teritoriul statului spaniol.
Daca este vorba de o condamnare in Spania si o alta condamnare in Romania, trebuia ceruta contopirea pedepselor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducerea de pedeapsa luysa luysa varul meu a fost condamnat la 1 an inchisoare pentru conducere fara permis. In germania a fost condamnat la 4 luni inchisoare pentru furt si acum urmreaz asa ... (vezi toată discuția)
Contopire pedepse cu inchisoarea ancuta butnaru ancuta butnaru o cunostinta este condamnat intr-un stat ue pentru o fapta infractionala facuta in 2008 de care nu a avut habar pana in 2011 cand ia venit un mandat ... (vezi toată discuția)
Contopire pedepse ati24 ati24 Buna ziua , vin sa cer sfatul si indrumarile specialistilor de aici de pe forum cu un caz mai special : Mai jos descriu cazurile si doresc ca sa imi ... (vezi toată discuția)