avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Este adevărat că nu îmi pot deschide cont curent ...
Discuție deschisă în Viata in Italia

Este adevărat că nu îmi pot deschide cont curent în Italia cu CI din România?

Bună..vreau să îmi deschid un cont curent în Italia(card bancar)pe care să îmi primesc lunar salariul.La bancă mi-au spus că nu îmi pot deschide un cont curent cu cartea de identitate română am nevoie de un permis sogiorno sau de o carte de identitate italiană..este adevărat acest lucru??suntem cu toții cetățeni europeni până la urmă..
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 17:28, 9 Iulie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
@roberto92
Mie la Roma, la biroul Anagrafe mi au cerut Attestato di sogiorno. In Sardegna nu mi l au facut. Drept pentru care, cei de la Roma mi l au eliberat. Este util in cazul in care vrei sa obtii cetatenia italiana.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obțin rezidență? 13.05 13.05 Am un contract de muncă in agricultura si cazare dar patronului nu are acte pe aceasta camera unde locuiesc, cum pot obține rezidență? (vezi toată discuția)
Sunt român rezident in italia. ce pot face pentru a lua în spațiu un alt român? Crina980 Crina980 Buna ziua. Eu sunt roman,rezident in italia. Ce pot face pentru a lua in spatiu un alt roman? Aceea persoana doreste sa faca un codice fiscal dar nu are nicio ... (vezi toată discuția)
Doresc sa stiu daca pot sa obtin cetatenia italiana jasmine_21 jasmine_21 buna ziua am de 3 ani carte de identitate italiana si cu iubitul meu care este italian avem inpreuna doi gemeni de 15 luni, ei au cetatenia italiana .Eu lucrez ... (vezi toată discuția)