avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contract comodat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contract comodat

Am un contract de comodat semnătura privată și am primit o citatie la politie unde am fost acuzată de evaziune fiscală și mi se insinua sa recunosc cât plătesc chirie si ca ma baga la închisoare.
Credeti ca este legal? Ce pot sa fac
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 09:36, 25 Iulie 2018
Probabil ca este un contract de comodat gratuit si in aceste conditii nu trebuie sa va temeti.
La fel de probabil, ca unul dintre vecinii proprietarului unde acum locuiti este foarte curios sa stie mai multe decat trebuie si mai ales are si o cunostinta la organele de politie care in schimbul unor "servicii", i se face acest hatar.
Mergeti la politie, nu trebuie sa va fie frica de nimic, nu merge lumea la inchisoare pentru acest lucru. Daca insista sa va ameninte, comunicati-le ca le faceti reclamatie la superiori pentru hartuire. Au sa inceteze imediat cu aceste metode de intimidare. Chiar nu este treaba politiei sa se ocupe cu astfel de lucruri. sa si le execute pe ale lor si mai vorbim...
Chiar suntem curiosi de deznodamant.
Mult succes!
Fiind vorba despre o posibila evaziune fiscala este de competenta politiei sa verifice o posibila infractiune.Nu faceti declaratii fara a fi insotita de un av.
Si-a terminat treaba politia si acum urmareste "evazionistii" de la plata traxelor la ANAF.
Pe acest taram si-au gasit de treaba "baietii" cam 200-300 de ani!
Este bine. Bun sfatul dvs. de a angaja un avocat. Sigur dvs. va pricepeti mai bine, dar parca "vad" ca situatia este asa cum am propus eu.
Asteptam finalul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari. corina2477 corina2477 buna ziua , asm si eu o problema de aprox o luna sunt hartuita sexual de un domn, am spus la toata lumea el spune ca nu e adevarat, iar de o sapt a venit cu ... (vezi toată discuția)
Am stat cu chirie la cineva fara contract si acum ma hartuieste sysuw sysuw Am stat impreuna cu prietenul meu si inca doua persone in chirie la o doamna . dansa nu ne-a oferit nici un fel de contract sau act de inchiriere , prin urmare ... (vezi toată discuția)
Cum te protejează statul de indivizi periculoși? ionut_au ionut_au Bună ziua, O întrebare pentru cei cu experiență în domeniu. Context: Pentru o perioadă lungă de timp (ani de zile), am avut angajată o doamnă ... (vezi toată discuția)