avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru

Daca o persoana plateste impozit pe un teren si casa de 3000 de metrii patrati din anul 1989 se poate declara proprietar , Pesoana apare in acte cu fratele ei care nu a contribuit cu nimic. La cadastru i s-a spus ca nu se poate face. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:54, 29 August 2018
Pe baza documentelor care atestă o posesie îndelungată, trebuie deschisa o acțiune în instanță pentru constatarea proprietății.
Abia acea hotărâre judecătorească va fi act de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare-cumpărare teren/cabană cu cf incomplet. voi putea eu ulterior să obțin rectificările (actualizările) în cf? untila untila Vreau să cumpăr un teren cu o cabană în munți. În extrasul de Carte Funciară al proprietarului este menționată suprafața terenului de 5mii metri ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune 30 ani irinasebi irinasebi buna seara. am urmatoarea problema: mama mea detine un teren de circa 3000 de metri patrati. titlu de propritate are numai pe jumatate de suparafata., dar ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate pe legea 18/1991, cu stersaturi si modificari. Maya Marin Maya Marin Poate ma puteti ajuta cu un sfat. Va multumesc anticipat ! Tatal meu a primit Titlul de Proprietate de la Primarie cu stersaturi si modificari. Intrebarea ... (vezi toată discuția)