avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Drop shipping, impozit , taxe etc. 2018. Există ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Drop shipping, impozit , taxe etc. 2018. Există riscuri dacă nu nu îmi desfășor activitatea într-o formă organizată?

Buna ziua tuturor.
M-am tot interesat despre afacerile pe Shopify in model Dropshipping de pe Aliexpress spre restul lumii. Inainte sa incep, as avea cateva intrebari. Sper sa ma puteti ajuta.
Banuiesc ca pentru a face asta, imi trebuie si ceva firma. Sau as putea sa fac asta fara firma si sa platesc taxele si impozitele ca persoana fizica?
In caz ca trebuie firma, pot deschide un PFA sau o Intreprindere Individuala fara calificare? Sincer nici nu stiu ce calificare imi trebuie pentru dropshipping. Nici codul caen pentru asta nu-l stiu.
In legatura cu firma, ma gandeam ca e ca atunci cand castigi la pariuri online, iti vine scrisoare de la anaf acasa pentru a plati taxele pe castigul ala. N-ar fi la fel si aici? Adica, facand dropshipping de pe aliexpress, nu stiu cum as putea trimite eu bon sau factura celor care au cumparat de la mine de pe site, sau sa am ceva la mana de la furnizorul ala ca eu am parteneriat cu el, ca iau marfa de la el etc.
Ultima modificare: Marți, 18 Septembrie 2018
Lucifer123, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 19:58, 19 Septembrie 2018
Cine se baga-n tarate il mananca porcii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dropshipping comert international stefantzb stefantzb Buna seara! In pimul rand sper ca a postat unde trebuie. Referitor la subiectul pentru care solicit ajutorul, mentionez ca am rasfoit intreg internetul ... (vezi toată discuția)
Drop shipping, impozit , taxe etc. 2017. există riscuri dacă nu nu îmi desfășor activitatea într-o formă organizată? Lucifer123 Lucifer123 Salut! Eu am 17 ani si vreau sa ma apuc sa fac drop shipping de pe amazon sau alliexpress pe ebay, adica listez pe ebay un produs de pe amazon sau alliexpress ... (vezi toată discuția)
Inregistrari fiscale dropshipping mirelacatalina mirelacatalina Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi referitoare la deschiderea si functionarea unui magazin online, in baza sistemului de dropshipping 1. Sediul ... (vezi toată discuția)