avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Timp de plata de la emiterea facturii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Timp de plata de la emiterea facturii

Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarele informatii:

1. In cat timp de la emiterea facturii, trebuie s-o plateasca o persoana fizica? In care lege este mentionat acest lucru?
2. Poate fi o factura emisa intr-o zi cu scadeta in aceeasi zi?

In asteptarea raspunsului dvs
Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 14 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Domnulgadea , utilizator 04:00, 4 Februarie 2024
Buna ziua,

Cum ati solutionat problema? Am patit si eu ceva similar. Am avut o consultatie de baza de voucher, am verificat la receptie INAINTE daca e gratuita, mi s-a comunicat ca da, apoi medicul mi-a facut ecografie abdominala, nu m-a informat despre costuri. La final am trecut din nou pe la receptie sa ma asigur ca nu e nimic de plata, mi s-a confirmat ca nu.
Peste cateva zile primesc telefoane in care imi comunica ca am o factura restanta de 380lei pt ecografie. Mie nu mi se pare legal asa ceva, eram curioasa daca ati reusit sa solutionati si cum.
Buna, și cum ai rezolvat situația daca se poate, sunt pățit și eu recent fix cu aceiași situație și nu am de gand sa achit, ai achitat sau te suna sa recupereze datoria?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura abuziva regina maria mzaha mzaha Buna ziua, Intampin urmatoarea situatie: am facut o programare telefonica la clinica Regina Maria pentru o consultatie la interne in baza unui voucher emis ... (vezi toată discuția)
Plata cabinet medical cu bilet de trimitere !? Georgia55 Georgia55 Cu bilet de trimitere de la medicul de familie, catre un cabinet de specialitate, diabet, care are contract cu casa de asigurari, acesta iti cere totusi o taxa ... (vezi toată discuția)
Schimbare medic familie bebelus 5 luni puni puni buna ziua. revin la problema mea de acum cateva luni in care spuneam ca as dori sa schimb medicul de familie din cauza unor diagnostice gresite. au trecut cele ... (vezi toată discuția)