avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca la domiciliu si munca cu timp partial pot exista ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca la domiciliu si munca cu timp partial pot exista in acelasi CIM?

Ambele variante sunt legale separat. Acest aspect este clar. Dar cum se poate reduce programul unui salariat cu munca la domiciliu fara a fi interpretat ca o evaziune fiscala? Cum se dovedeste ca acesta a lucrat 6 ore pe zi si nu 8 ore? Ma refer la munca de natura contabila, care nu poate fi normata gen numar de repere executate pe ora.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:43, 5 Noiembrie 2018
Contractul individual de muncă la domiciliu şi trebuie sa conţina programul în cadrul căruia angajatorul este în drept să controleze activitatea salariatului său şi modalitatea concretă de realizare a controlului.

Prin urmare, avand in vedere ca , salariatul cu timp partial nu poate efectua munca suplimentara, i se poate solicita acestuia un raport de activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca de acasa si izolarea la domiciliu geoanca31 geoanca31 In timpul izolarii de 14 zile la domiciliu( avand contact direct cu o persoana care vine din zona galbena) si fiind inregistrat la DSP in aceasta situatie, pot ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca mixt bb28263 bb28263 Stiu ca exista posibilitatea, conform codului muncii de a realiza un contract cu angajatorul ce permite lucrul de la domiciliu, m-ar interesa daca exista vreo ... (vezi toată discuția)
Angajare lupi69 lupi69 Sotia mea are probleme de sanatate,dar nu este suficient de bolnava ca sa intre in pensie de boala si nu este suficient de sanatoasa ca sa lucreze cu norma ... (vezi toată discuția)