avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale va rog ajutati-ma.........
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

va rog ajutati-ma.........

buna ziua,
de putina vreme am facut un curs pentru transport de marfa intern si international. societatea la care lucrez are un singur camion si efectueaza regulat (1 data pe luna) transport de marfuri generale romania-italia. stiu ca trebuie intocmit un raport care se depune la ARR pana la sfarsitul lunii martie a anului viitor, insa nu stiu cum arata un astfel de raport.
va rog puteti sa imi trimiteti un model?
va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: nicutardaniela , utilizator 12:21, 24 Noiembrie 2009
Buna ziua. Formularele se pot descarca de pe site-ul www.arr.ro. Gasiti tot ceea ce va intereseaza acolo. Banuiesc ca tocmai ati primit un atestat ca si coordonator de transport. Succes.
Am intrat pe site-ul ARR-ului insa nu am gasit la formulare nici un model... va rog daca sunteti amabila precizati-mi dvs exact in ce sectiune sunt.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport anual depus la arr GIURGIU DANIELA GIURGIU DANIELA buna ziua, de putina vreme am facut un curs pentru transport de marfa intern si international. societatea la care lucrez are un singur camion si efectueaza ... (vezi toată discuția)
Acte danny_boy danny_boy Buna ziua,daca merg cu o dubita sa aduc 500 kg de marfa din Germania in Romania,auto este proprietatea firmei care este si beneficiarul marfii ce acte sunt ... (vezi toată discuția)
Persoana desemnata sau coordonatorul de trafic poate conduce ocazional camionul? ContSters251845 ContSters251845 Un coordonator de transport marfa poate conduce si el camionul ? (Detine calificare persoana desemnata si toate documentele de calificare pt sofer ... (vezi toată discuția)