avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatia de hrana se aduna la sporuri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatia de hrana se aduna la sporuri

Indemnizatia de hrana prevazuta in bugetul 2019 este considerata spor de munca?
Este corecta afirmatia ca trebuie scazute sporurile pt institutie ca sa putem primi aceasta indemnizatie ca sa nu se depaseasca 30%?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 9 Februarie 2019
Suma sporurilor, compensațiilor, adaosurilor, primelor, premiilor și indemnizațiilor, inclusiv cele pentru hrană și vacanță, acordate cumulat pe total buget pentru fiecare ordonator de credite nu poate depăși 30% din suma salariilor de bază, a soldelor de funcție/salariilor de funcție, soldelor de grad/salariilor gradului profesional deținut, gradațiilor și a soldelor de comandă/salariilor de comandă, a indemnizațiilor de încadrare și a indemnizațiilor lunare, după caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor persoane handicap simona enciu simona enciu Buna ziua ,sporul de 15 % din salariul de baza,referitor la persoane cu handicap ,poate fi cumulat și cu alte sporuri ,respectiv spor pentru condiții ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. lucrez la o primarie si pe linga functia pe care sint ... Angela Raducan Angela Raducan Buna ziua. Lucrez la o primarie si pe linga functia pe care sint incadrat tin si C.F.P. Pentru aceasta munca nu sint platit pe motiv ca depasesc salariul ... (vezi toată discuția)
Voucherele de vacanta se acorda pana la limita de 8000 lei net. ... catalyn20 catalyn20 Vaucerele de vacanta se acorda pana la limita de 8000 lei net - 14000 lei brut. Norma de hrana pentru politisti si militari este inclusa in acest venit daca ea ... (vezi toată discuția)