avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... AUDIT SSM
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

AUDIT SSM

o persoana care a absolvit un curs postunuversitar de 180 ore (evaluator riscuri) ce competente are in realizarea auditului ssm?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 19:55, 18 Martie 2019
Persoana respectiva poate face parte din comisia desemnata prin decizia interna a angajatorului pentru a efectua identificarea si evaluarea riscurilor profesionale de la locurile de munca/ posturile de lucru/ meserii si activitati desfasurate.
Auditarea se efectueaza numai de catre firme autorizate in acest sens conform ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Securitate si sanatate in munca - valabilitate evaluare riscuri profesionale vasile14belciug vasile14belciug Care este valabilitatea evaluarii factorilor de risc asupra lucratorilor, pentru ,,un loc/post de lucru ? Va multumesc frumos ! (vezi toată discuția)
Certificarea iso 9002 ºi iso 9001 si accidentul de munca.... geolovelife geolovelife Certificarea ISO 9002 şi ISO 9001 a unei Societati Comerciale din Romania poate fi afectata de catre producerea unui accident de munca colectiv in ... (vezi toată discuția)
Evaluarea factorilor de risc pe locurile de munca? razvan8725 razvan8725 Evaluarea factorilor de risc pe locurile de munca trebuie facuta de o persoana autorizata sau poate fi facuta si de inspectorul de securitate si sanatate in ... (vezi toată discuția)