avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reprezentare avocat in recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reprezentare avocat in recurs

Mai sunt obligatorii formularea recursului si reprezentarea in instanta prin avocat in actiunea de recurs civil?
Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai este obligatorie dar scopul era tocmai acela ca partea sa aiba sanse de castig in recurs si nu sa declare calea de atac aiurea.
In unele faze ale judecatii se impune o pregatire juridica de nivel foarte ridicat pentru a se putea intoarce rezultatul de la instanta inferioara.
Acela era de fapt scopul legii...dar...in mod corect...fiecare poate sa faca ceea ce vrea cu propriul sau proces...chiar daca se expune la risc ridicat de a pierde procesul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este obligatoriu dar este recomandat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie definitiva si irevocabila a curtii de apel bucuresti 70iana 70iana Buna ziua, Ca fost salariat am castigat un proces cu [editat de admin] (drepturi banesti) la Curtea de Apel Bucuresti prin decizie ramasa definitiva si ... (vezi toată discuția)
Care este procedura de citare si daca este obligatorie prezenta intr/un recurs la ca depus de parchet? irina_stirbu2000 irina_stirbu2000 Atunci cand parchetul foloseste calea de atac a sentintei penale data de o judecatorie si inainteaza recurs la CA,va rog sa/mi spuneti daca este obligatorie ... (vezi toată discuția)
Apel pap pap Bună-ziua ma ajutați va rog frumos și pe mine, am pierdut pe fond în urma unui proces pe litigii de munca am făcut apel acum am termen în aprilie firma a ... (vezi toată discuția)