avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilant fara activitate pe firma?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilant fara activitate pe firma?

Am o firma deschisa din martie 2018, fara angajati...e cu profil online. Am achizitionat cateva produse, dar nu am mai putut sa ma ocup de ea....in consecinta am ramas cu acele produse, fara sa vand ceva din ele.
Trimestrial am depus declaratia 100.
Este necesar sa depun si bilant, balanta sau alte documente in aceasta luna?
Daca doresc sa opresc firma din activitate precum ca nu functionez si sa nu trebuiasca sa mai depun declaratii si alte documente, dar fara sa o inchid de tot se poate? In ce fel si unde trebuie sa apelez?
Ultima modificare: Luni, 1 Aprilie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:31, 1 Aprilie 2019
Pana una alta, apelati la un contabil autorizat membru ceccar care pe baza de contract de prestari servicii contabile pentru cateva zile, sa va intocmeasca si sa va semneze bilantul contabil pentru 2018 si sa-l depuneti pana la finalul lunii mai 2019 la finante.
Separat mergeti la registrul comertului cu actele de la infiintarea firmei in original pentru a depune formularul completat la ei pentru suspendarea activitatii srl.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl markomarius1 markomarius1 Buna ziua, Cine mi-ar putea furniza niste informatii cu privire la un SRL: -daca in 3-6-12 luni de la infiintare, nu am intrari-iesiri (de servicii), ... (vezi toată discuția)
Bilanț și balanță de lichidare Ca.Ov. Ca.Ov. Buna ziua,îmi poate trimite cineva,vă rog,un model de bilanț și balanță de lichidare pt a închide o firma fără activitate la adresa: ... (vezi toată discuția)
Declaratiile care se depun la fisc pot fii depuse de administrator? Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, am infiintat o firma sunt asociat unic si administrator, nu am fff multe facturi in medie 20-30 de facturi pe luna, domeniu de activitate ... (vezi toată discuția)