avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... acte normative in pagina de website
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

acte normative in pagina de website

Cred ca am pus bine topicul.
As vrea sa va intreb daca pot sa trec pe o pagina de website la sectiunea legislatie, cateva acte normative incidente obiectului nostru de activitate, scanate din Monitorul Oficial, fara "sa supar pe nimeni". Este necesar un contract, un protocol pe care sa-l inchei cu RA Monitorul Oficial (indiferent daca avem abonament, sau daca am avea abonament MO in format electronic)?
Va multumesc pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: evamus , utilizator 08:20, 15 Mai 2006
Nu e nevoie de acordul Monitorului Oficial. Legislatia este o exceptie de la protectia dreptului de autor, prin urmare puteti pune cate legi doriti pe websiteul dumneavoastra.

In cazul in care sunt scanate, singura problema ar putea fi cu logo-ul de la monitorul oficial (care probabil e marca inregistrata a m.of si care nu poate fi folosit decat cu acceptul lor). Exagerand, asta ar fi singura problema cu scan-urile.

Dar nu cred ca o sa se ajunga acolo. Oricum, ca sa evitati acest lucru, de ce nu puneti legislatia in format electronic?
Draga admin,
sincer, ma gandeam ca o sa raspundeti la acest gen de intrebare, motiv pt care va multumesc ff mult. Am cateva acte normative puse in format electronic, insa am crezut ca nu procedez tocmai bine, iar site-ul de legislatie, de pe care le-am luat, gratuit de altfel, nu are legislatia la zi(ceea ce ne intereseaza vorbesc ), asa incat m-am gandit la varianta pe care am expus-o anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monitorul oficial al romaniei in format electronic nu mai este accesibil! ContSters14496 ContSters14496 Cam de o ora pe pagina oficiala a Monitorului Oficial, la functia e -Monitor nu mai este accesibil monitorul in format electronic, ci doar sumarul! Culmea ... (vezi toată discuția)
Susțin publicarea oficialã a legislației româniei gratuit și integral! Roland Mindrila Roland Mindrila Susțin publicarea oficială a legislației României GRATUIT și INTEGRAL pe ... (vezi toată discuția)
Rodipet joe17 joe17 Scriu pe forum pentru a cere ajutorul dvs intr-o problema legata de institutia la care lucrez. Pana acum 4 luni am avut incheiat un abonament cu cei de la ... (vezi toată discuția)