avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... \"Autoevaluare\" cu martori...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

"Autoevaluare" cu martori...

Buna seara,
Va rog sa imi spuneti care este baza legala pentru efectuarea unei "autoevaluari" intr-o institutie publica, care este perioada de timp prevazuta pentru aceasta procedura si daca este prevazuta prezenta martorilor...
Ultima modificare: Vineri, 26 Aprilie 2019
ANDREI_oni, utilizator
Cel mai recent răspuns: ANDREI_oni , utilizator 16:10, 19 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
poate fi o lege, …, un ordin de ministru, sau o procedura interna. intrebarea e extrem de generala, detaliati
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Evaluarea activităţii personalului poate avea două componente: autoevaluarea si evaluarea potrivit fişei de evaluare.

Angajatorul este cel care aprobă metodologia specifică privind criteriile si procedurile de evaluare profesionala a salariatilor.
Autoevaluarea mi-au facut-o in urma contestatiei evaluarii profesionale, dar s-a desfasurat in 20 de minute, de la ora 16,10-16,30, cu 2 martori, care nu erau angajati decat in ultima parte a anului 2018(octombrie, noiembrie),pe baza unui chestionar primit de la angajator care cuprinde numeroase intrebari care nu corespund realitatii...
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Aprilie 2019
ANDREI_oni, utilizator
Aveti mentionat , la nivel de angajator , in reg.intern sau intr-un alt document modul de evaluare?

Daca da, ce este mentionat cu privire la autoevaluare ?
Nu am cunostinta sa existe(,si oricum nu mi-au fosta aduse la cunostinta), intrucat procedurile existente in cadrul institutiei publice, nu sunt postate pe site-ul institutiei, conform HG600/2018, privind SCIM !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarcini serviciu - autoevaluarea angajatului iancu123 iancu123 care este temeiul legal, si eventual literatura de specialitate in cazul autoevaluarii profesionale a angajatului, ceruta de angajator, si a fotografierii ... (vezi toată discuția)
Ordin 1649/2011 privind modificare ordinului 946/200 LucianSirbu LucianSirbu Buna Ziua. Va rog sa ma sprijiniti in aplicarea corecta a standardului nr. 4 din Ordinul 946/2005 privind,, functiile sensibile,, Daca ati putea sa- mi ... (vezi toată discuția)
Evaluarea performantelor profesionale inviduale a angajatului irina2 irina2 Intrebare : Poate fi aplicata de catre un angajator evaluarea performantelor unui angajat functie de notarea aplicata sefului acestuia ? Mai explicit : ... (vezi toată discuția)