avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ascunderea probelor (inscrisuri oficiale falsificate) ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ascunderea probelor (inscrisuri oficiale falsificate) in dosarul civil si in cursul cercetarii si urmariri penale ?

Ascunderea de probe, inscrisuri oficiale in dosarul civil cat si in dosarul de cercetare penala:
In aceste dosare civil si penal sa ascuns faptul ca au existat si exista acte false emise de primarie (Adeverinte, procese-verbale,alte inscisuri oficiale) cu cu care o persoana a mers la notariat si a vandut fiului sau niste terenuri care legal nu le apartineau. Persoana vatamata adevaratul proprietar aflat despre aceste inscrisuri false cat si de contracul de vanzare- cumparare dupa terminarea cercetarilor penale cat si dupa terminarea procesului civil.
Mai mult decat atat in timpul cercetarilor penale cat si in timpul procesului civil, atat beneficiarul vanzarii terenului cat si reprezentantul legal al primariei nu au mentionat nimic in declaratiile lor despre aceste acte false cu care sa vandut terenul, nu au spus nimic de contractul de vanzare cumparare, incheiat pe baza unor falsururi ba chiar au prezentat politiei, parchetului, instantei de judecata, altele inscrisuri si altceva decat adevarul cea ce a dus la decizii in favoarea lor !
Partea vatamata, pagubitul a aflat de acestea dupa circa 6luni de la finalizarea cercetarilor penale si procesul civil.
Se poate considera ascundere de probe si fals in declaratii ?
Ce se mai poate face ?
Ultima modificare: Miercuri, 29 Mai 2019
soparla62, utilizator
Cel mai recent răspuns: costel5 , utilizator 04:43, 30 Mai 2019
Faceți plângere penala la DNA contra primăriei pentru fals și uz de fals
La DNA ? Pai ce este fapta de coruptie, ascunderea de probe si falsul ?
Astet alte indrumari si explicatii
Multam Costel

costel5 a scris:

Faceți plângere penala la DNA contra primăriei pentru fals și uz de fals

Primăria care a emis acele falsuri, pentru care susțineți ca aveți probe, le a emis in baza unor sume de bani, ca doar nu le emiteau gratis.
Se subînțelege ca falsul s a emis in baza unui act de corupție.
Înțelegerea a fost: îți dau teren dacă mi dai atât. O logica simpla
Primarul exportat din Africa de cine a fost anchetat pentru falsuri, nu de DNA?
Ultima modificare: Joi, 30 Mai 2019
costel5, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fii infractiune ? ce inseamna ascundere de probe in cursul urmariri cercetari penale ? soparla62 soparla62 In fapt: In cursul unor cercetari penale reprezentantii legali ai unei institutii primarie nu au adus la cunostiinta politiei, procurorului de caz faptul ca, ... (vezi toată discuția)
Prefectul prin actiunea sa in instanta induce in eroare instanta de judecata, ascunde falsuri, vanzare de terenuri cu acte false. instanta executa in tocmai indicatiile mincinoase ale prefectului soparla62 soparla62 Prefectul unui judet a sesizat instanta de judecata inaintand o cerere de chemare in judecata privind nulitatea totala a unui titlu de proprietate. Acestea in ... (vezi toată discuția)
Prefectul a sesizat instanta civila, in cererea sa prezinta fapte neadevarate ca fiind adevarate soparla62 soparla62 Prefectul unui judet a sesizat instanta de judecata inaintand o cerere de chemare in judecata privind nulitatea totala a unui titlu de proprietate. Acestea in ... (vezi toată discuția)