avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Scăderea notei la purtare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Scăderea notei la purtare

astăzi copilul meu a fost la școală a făcut o năzbâtie deoarece a scris pe o foaie o poezie foarte jenantă despre colega lui cu cuvinte care nu avea voie să le folosească în incinta școlii la sfârșitul zilei dirigintele aflat de acest fapt a văzut poezia scris pe foaie care a fost înmânată de către un coleg al acestuia a citit-o și a hotărât că va scădea nota la purtare.aș vrea să întreb cine trebuie să îi scadă nota la purtare eu cred că scăderea notei la purtare se va face de către directoare și nu știu dacă este bine cum procedează dirigintele copilul va fi pedepsit acasă mai neînțeleși de mine dar eu sper să se răzgândească.dar cel mai important lucru acesta nu a spus nimănui despre ce poezii a scris așa că fata respectivă nu a fost discriminată în niciun fel.
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2019
Rădac Ionuț, utilizator
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 16:17, 3 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gresiti, dirigintele este cel care se ocupa de clasa, deci, el decide de nota la purtare.
Interesant, deci, dvs nu considerati ca fata a fost "discriminata" pt ca poezia nu a fost difuzata cu toate ca dirigintele a avut cunostinta de proasta purtare a fiului dvs printr-un coleg de clasa!!!
Ce intelegeti dvs prin "difuzat", trebuia ca magariile scrise sa fie puse pe facebook sau difuzate la televizor?!?
In mod evident nu va cunosteti nici copilul nici cum decurg lucrurile la scoala, daca unul dintre copiii a fost socat si a adus a cunostinta dirigintelui magaria, alti 30 au ras batandu-si joc de o copila nevinovata.
Invatati sa faceti educatia unui copil, dupa aceea faceti copiii!!!
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2019
Demos, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scaderea notei la purtare sabina1234 sabina1234 Ieri copilul meu a fost influientat de alt coleg care i-a lipit un absorban te spate la un baiat din clasa lui sa ii faca poza la acesta unde se vedea ... (vezi toată discuția)
Nota purtare elev. paulionstoica paulionstoica Se poate scadea nota la purtare unui elev de clasa a-V-a, fara a se instiinta in scris parintii acestuia, inainte de a se trece direct la acest eveniment? (vezi toată discuția)
Regulament scolar staruvp staruvp Buna ziua.As vrea sa stiu conform noului regulament scolar daca un elev este prins fumand tigari in incinta scolii este corect sa se scada elevului doua puncte ... (vezi toată discuția)