avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Registrul pentru dezmembrari auto
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Registrul pentru dezmembrari auto

Buna ziua !
Unde pot gasi un model de Registru care sa contina toate datele de operare privind functionarea unitatii, care rezulta din principiile de transparenta si transabilitate in ceea ce priveste gestionarea ecologica si rationala a vehiculelor scoase din uz ?
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: hmarce , utilizator 18:18, 3 Iunie 2019
Daca va ajuta (si sa va realizati singuri), va redau ultima parte din textul de la adresa
[ link extern ]
Documente

p) operatorii unităților de tratare au obligația de a ține un registru de operare în care se vor menționa datele de identificare a vehiculelor, operațiile de evacuare a fluidelor, reutilizarea și reciclarea materialelor, materialele valorificate energetic, alte tratamente aplicate unor componente;
r) registrul de operare va conține și toate datele esențiale privind funcționarea unității, care rezultă din principiile de transparență și trasabilitate în ceea ce privește gestionarea ecologică și rațională a vehiculelor scoase din uz, respectiv:

- copii ale certificatelor de distrugere;

- inventarele și locațiile, pe tipuri și cantități, ale tuturor substanțelor, materialelor și componentelor rezultate în urma operațiunilor de pretratare și tratare a vehiculelor uzate;

- evidența tuturor deșeurilor reciclate sau eliminate, precum și informații privind componentele reutilizate;

- informații privind fluxurile de deșeuri din alte domenii de activitate ale unității, care vor fi eliminate împreună cu fluxurile de deșeuri rezultate de la gestionarea vehiculelor scoase din uz;

- probleme în funcționare, cauzele acestora și măsurile luate pentru soluționarea acestora.
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2019
george-neagu, moderator
Multumesc ! Ar trebui sa apelez la un specialist pentru intocmirea registrului ? Ce profesionisti se ocupa de aceste documente ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

H.g. nr 1633 lelcunadia lelcunadia Va rog frumos cine are H. g nr 1633/29.12.2009 publicat in M.o. nr 30/14.01.2010 privind modificarea si completarea h.g. nr 2406/2004 privind gestionarea ... (vezi toată discuția)
Vanzare componente metalice jacquelline jacquelline Buna ziua! Am urmatoarea speta: o societate A cumpara componente metalice pe care le prelucreaza si le valorifica ulterior sub forma de fier vechi unui ... (vezi toată discuția)
Contabilitate dezmembrari ajutor. ioana bondor ioana bondor am o firma noua de dezmembrari auto,cum pot sa inregistrez o masina cumparata pe firma mea de la o persoana fizica,masina nu a fost imatriculata in tara,eu o ... (vezi toată discuția)