avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde ramane cartea de munca in original?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde ramane cartea de munca in original?

Ieri am depus dosarul pentru somaj si cartea de munca a ramas acolo, desi a trebuit sa depun si copie; alte acte in original (studii etc.) mi le-a dat inapoi. Pentru ca referenta care mi-a preluat dosarul s-a purtat execrabil, ma tem sa nu o faca pierduta. Deci, va intreb: cartea de munca trebuie sa ramana la AJOFM?

Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 15:52, 29 Noiembrie 2009
Da , acolo trebuie sa ramana .
Carnetul de munca ramane la AJOFM pentru a face completari privind acordarea indemnizatiei.
Dupa ce terminati somajul va da cartea de munca inapoi !
Si Romania si Angel v-au spus foarte corect: cartea de munca ramane la AJOFM pana la terminarea perioadei de somaj. Nu trebuie sa va faceti probleme!Chiar daca respectiva referenta ar face-o pierduta cartea de munca se poate reconstitui!B-)
Mie nu mi-au oprit cartea de munca. Mi-au operat intrarea in somaj si au oprit copia xerox (Bucuresti sectorul 3).
Ultima modificare: Duminică, 29 Noiembrie 2009
Marioara Maftei, utilizator

Alte discuții în legătură

4 luni din concediul pt cresterea copilului nu apare in cartea de munca, cine le poate trece? franci franci situatia mea este urmatoarea: inainte de treminarea concediului de maternitate m-am intors o luna la firma care m-a disponibilizat \"cu acordul meu\" cu 31 ... (vezi toată discuția)
Unde depun cartea de munca? mihaela007 mihaela007 Am f sa-mi intrerup somajul si mi s-a dat cartea de munca impreuna cu cateva hartii : 2 trebuiesc completate de mine si doua de firma din care sa reiasa ca ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere copil antoanella antoanella Buna - ziua va cer parerea intr-o problema delicata.In perioada septembrie 2008 august 2009 am avut contract pe peroioada determinata la o scoala de stat.Din ... (vezi toată discuția)