avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... unde depun cartea de munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

unde depun cartea de munca?

Am f sa-mi intrerup somajul si mi s-a dat cartea de munca impreuna cu cateva hartii : 2 trebuiesc completate de mine si doua de firma din care sa reiasa ca sunt angajatul lor pe perioada det/nedet si sa depun la AJOFM pentru a-mi acorda 30% din somaj pe perioada ramasa. In decembrie trebuia sa termin somajul - deci pana in decembrie inclusiv ar trebui sa-mi acorde 30% dar firma mi-a spus sa astept sa vina d-na care se ocupa de asta X-( (probabil -na respectiva lucreaza pentru mai multe firme - nu vine in fiecare zi la firma noastra). OK - imi vor completa actele voi lua cei 30% , daca nu imi vor completa voi pierde acesti bani.
Intrebarea mea arzatoare : 'CE FAC CU CARTE DE MUNCA" CARE MI S-A DAT DE LA AJOFM ? #-o UNDE O DEPUN ? Sau astept tot pe d-na "X" ?
E mai rau ca in padure.
Daca ma poate indruma cineva - multumesc din suflet ! ;)
Cel mai recent răspuns: mihaela007 , utilizator 11:04, 28 Iulie 2010
Atat de arzatoare era problema incat tot eu am sa dau un raspuns pentru cei care-i intereseaza subiectul :
Am sunat la AJOFM si am obtinut informatiile necesare : cartea de munca i se preda angajatorului si ITM-ul stabileste dupa anumite reguli si nr de angajati ai firmei stabileste daca cartile de munca ale angajatilor raman la firma sau raman la ITM.
Termenul este de 60 zile de la data angajarii.
O zi frumoasa !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde ramane cartea de munca in original? Immalee Immalee Ieri am depus dosarul pentru somaj si cartea de munca a ramas acolo, desi a trebuit sa depun si copie; alte acte in original (studii etc.) mi le-a dat inapoi. ... (vezi toată discuția)
Nelamurire SHELLman_baz SHELLman_baz buna ziua ! de curand postul pe care eram angajat s-a desfiintat ( 01.aprilie.2009) - si nu a fost nici o gluma. am tot citit pe forumul d-voastra cam tot ce ... (vezi toată discuția)
4 luni din concediul pt cresterea copilului nu apare in cartea de munca, cine le poate trece? franci franci situatia mea este urmatoarea: inainte de treminarea concediului de maternitate m-am intors o luna la firma care m-a disponibilizat \"cu acordul meu\" cu 31 ... (vezi toată discuția)