avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Malpraxis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Malpraxis

Am fost operata in urma cu doi ani de fibrom ,mi-a fost taiata vezica urinara ,strangulat ureterul 4 luni cu pampers si o sonda in rinichi,am suportat o operatie foarte grea reconstructie ureter"reparat "vezica,am trecut prin niste chinuri inimaginabile,biopsia a fost cancer malign metastaza unui cancer de stomac,am refuzat chimioterapia deaoarece am cerezut cu tarie dupa unele analize PET CD si altele ca nu este biopsia mea multumescI ui Dumnezeu ca sunt bine ,nu l-am dat in judecata pe acest medic din cauza biopsiei dar pentru ca sunt bine as vrea sa il dau in judecata pentru suferinta mea ,ce ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:56, 8 Februarie 2020
Sa cautati un avocat care sa va prezinte ce variante existai,sa strangeti toate actele medicale pe care le aveti,sa încercați să obțineți acte medicale cu opinia altor specialisti etc.Din punct de vedere juridic aveti 2 variante plângere penală sau proces civil ,avocatul o sa va explice cate sunt avantajele și dezavantajele fiecarei variante.Nu faceti plângere la Colegiul Medicilor pierdeți mult timp si nu este o procedura obligatorie,premergătoare demersurilor prezentate.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Februarie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_487...
si aici: www.avocatnet.ro/articol_381...
Nu este obligatoriu sa faceti reclamatie la Colegiul medicilor din judet, dar poate fi util pentru desfasurarea procesului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Februarie 2020
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Putina atitudine in fata lipsei de etica profesionala si lipsei de profesionalism barsani2001 barsani2001 Buna, As dori sa stiu care sunt sansele de castig daca se da in judecata un medic care a pus un diagnostic gresit (cancer pe col uterin)...este in primul ... (vezi toată discuția)
Spitale... medici... românia ContSters325926 ContSters325926 Acum doua luni,am simtit odurere intercostala,durere care se tot accentua si am mers la medlife...minau pus diagnostic de :nevralgie intercostala,dupa doua ... (vezi toată discuția)
Alzheimer, sau nu? Fiumodel Fiumodel Nu, nu este un subiect pur medical. Mama mea de 84 de ani, are in anumite imprejurari tremuraturi care au dus la concluzia medicala de Alzheimer. Recent, a ... (vezi toată discuția)