avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dupa, 5 ani de la Ordonanta procurorului cu NUP am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dupa, 5 ani de la Ordonanta procurorului cu NUP am aflat din acte oficiale faptul ca procurorul a mintit in ordonanta sa si a favorizat faptuitorul.

Dupa circa 5 ani de la clasarea cauzei penale cu NUP am descoperit adevarul din acte oficiale emise de statul Roman.
In urma cu 5 ani am sesizat organele de politie si parchetul in legatura cu o tulburare de posesie asupra unei proprietati pe care o detineam prin o adeverinta provizorie conform Legea nr.18/1991.

Ce nu am stiut; Chiar in timpul cercetarilor facute de politie si parchet,din anul 2015 faptuitorul a obtinut de la Primarie locala mai multe adeverinte si procese verbale ,emise prin fals intelectual si a vandut terenul in litigiu pentru care reclamasem tulburarea de posesie. Teren pe care parintii mei detineau act de proprietate din anul 1955, Contract de vanzare -cumparare iar mie imi fusese eliberara adeverinta provizorie de proprietate.
Acum in 2020 am aflat adevarul si modul cum am fost furat cu ajutorul procurorului care in 2015 a dat NUP- fapta nu exista.
Dupa cum am scris, chiar in timpul ceretarilor penale fapuitorul cu ajutaorul unor falsuri intelectuale a vandut terenul ficei sale.
Procurorul in 2015 ori nu a stiut ori a acoperit. Mai mult in ordonanta din 2015 acesta scrie ca, faptuitorul detinea legal terenul, desii in toate actele pe care le-am descperit acum in 2020 spun negru pe alb altceva.
Faptuitorul anua detinut legal niciodata terenul. Fapuitoru nu a avut niciodata acte de proprietate si nici nu a fost dat vreodata de vreo institutie a statului roman pentru asi construi casa ori macar sa fii fost vreodata dat ca lot in folosinta.
Azi in 2020 am descoperit adevarul, falsuri intelectuale incepand de la registrele agricole- pana la falsurile intelectuale emise de primarie, ocpi judetean si prefectura.
Intrebarea este ce pot s fac ipotriva acestui procuror care in opinia mea a scris in ordonanta din 2015 numai minciuni pentru a favoriza faptuitorul. Ba mai mult procurorul in ordonanta de clasare nu pomeneste nimic despre vanzarea facuta pe baza unor falsuri intelectuale, chiar pe timpul desfasurarii cercetarilor penale. Sa nu fii stiut ?
Acum dupa 5 ani detin toate inscrisurile doveditoare adevarului ascuns.
Acum in anul 2020 am aflat de acesta vanzare cu inscrisuri emise prin fals intelectual ca sa facut chiar in timpul cercetarilor penale in anul 2015.

Nu am curajul sa merg sa denunt in judetul respectiv, localitate ca toti sunt neamuri si prieteni intre ei. (Primar, prefect, politist, procuror, notar si ocpi judeten) Mai mult chiar in in actul de vanzare este scris: Vanzatorul nu detine acte de proprietate
Ce pot face ?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 9 Martie 2020
soparla62, utilizator
Cel mai recent răspuns: soparla62 , utilizator 14:31, 10 Martie 2020
Nimeni nu stie ce este de facut ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fii infractiune ? ce inseamna ascundere de probe in cursul urmariri cercetari penale ? soparla62 soparla62 In fapt: In cursul unor cercetari penale reprezentantii legali ai unei institutii primarie nu au adus la cunostiinta politiei, procurorului de caz faptul ca, ... (vezi toată discuția)
Pot dovedii ca procurorul de caz a scris falsuri si neadevaruri in ordonanta de calsare cu nup ! poate fii acuzat de favorizarea faptuitorului si fals intelectual ori alte fapte penale ? soparla62 soparla62 Buna ziua, doresc a va cere ajutorul cu un sfat. Procurorul si politistul care sau ocupat de un dosar penal clasat cu NUP, au scris in ordonanta de clasare , ... (vezi toată discuția)
Am descoperit vânzarea unor terenuri cu acte false eliberate de o primărie. este notarul public vinovat de nedenunțarea unei infracțiuni când a luat cunoștință de ea? soparla62 soparla62 Am descoperit vanzarea unor terenuri cu acte false eliberate de o primarie care sa incheiat la notariat. Problema este ca vanzarea sa facut in anul 2003. Am ... (vezi toată discuția)