avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Control medicina muncii pentru reintoarcerea din CCC
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Control medicina muncii pentru reintoarcerea din CCC

Buna ziua!
Sotia urmeaza sa se intoarca la serviciu pe 6 aprilie. Saptamana viitoare are programat controlul . In conditiile actuale, e vreo derogare cu privire la treaba asta? Ar exista vreo alta varianta pentru a nu se prezenta personal? Nu ar vrea sa se expuna inutil...
Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 23 Martie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:49, 25 Martie 2020
Art.1 este foarte clar. Ordinul se refera la activitati spitalicesti.
Pentru lamuriri clare, Inspectia muncii/ Ministerul muncii ar trebui sa dea un comunicat, de completare.
Daca s-ar amana examinarea medicala si in perioada de amanare se inregistreaza un eveniment nedorit, va intervenit parchetul. Cine isi asuma responsabilitatea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanatate in munca TibiBogatu TibiBogatu Buna ziua, Sunt angajat la o institutie publica care are in organica si un cabinet de medicina muncii. Intre atributiunile personalului din cabinetul de ... (vezi toată discuția)
Clinicile medicale private sunt sau nu unități sanitare publice? bozzont bozzont Clinicile medicale private sunt sau nu unități sanitare publice? Conforma art. 4 alin 1 din OUG 147/27.08.2020: Angajații sistemului național de ... (vezi toată discuția)
Cresterea salariala pentru asistentele medicale din crese ContSters329214 ContSters329214 Va rog sa ma lamuriti daca asistentele medicale din crese beneficiaza de cresterea salariala de 25%, conform O.U.G. nr. 35/2015. Va multumesc! (vezi toată discuția)