avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN nepotrivit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN nepotrivit

Buna ziua,
Lucrez la o licitatie pentru instalarea sistemelor de securitate (sisteme de detectie efractie, sisteme supraveghere video si sisteme detectie efractie perimetrale).
Autoritatea contractanta a solicitat „cod CAEN 4321 - Lucrări de instalaţii electrice” si „cod CAEN 4651 Comert cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice si software- ului. Aceasta clasa include:
-comertul cu ridicata al calculatoarelor si echipamentelor periferice
-comertul cu ridicata al software-ului”. Evident sistemele de securitate nu sunt incluse in codul Caen 4651. Codurile CAEN necesare pentru livrarea si instalarea sistemelor de securitate sunt: “8020 - Activităţi de servicii privind sistemele de securizare” si 4321 - Lucrări de instalaţii electrice”. De asemenea, este necesara si o "Licenta proiectare, instalare, modificare sau intretinere a componentelor sau sistemelor de alarmare impotriva efractiei emisa de Ministerul Afacerilor Interne , Inspectoratul General al Politiei Romane Directia de ordine Publica
In urma unei cereri de clarificari ni s-a comunicat ca nu se va renunta la cererea codului caen 4651, care in cadrul acestei lucrari nu are nici o relevanta.
Imi puteti sugera, va rog, un raspuns pertinent la comunicarea primita?
Va multumesc anticipat.
O zi minunata va doresc

Alte discuții în legătură

Cod caen instalare/montare sisteme audio (fara supraveghere,monitorizare) bucuresti2014 bucuresti2014 Buna ziua, Am deja o societate pe care am preluat-o si as dori, ptr ca am cereri,sa -mi activez si instalarea/montarea unor sisteme audio (fara ... (vezi toată discuția)
Cod caen - i.i. sisteme de securitate - ionel purcaru ionel purcaru am intreprindere individuala cod caen 4321 - lucrari de instalatii electrice, as dori sa ma autorizez ca instalator de sisteme de securitate, ce cod caen ... (vezi toată discuția)
Cod caen pt lucrari de instalare sisteme audio-video juridic dana juridic dana Ce cod CAEN ar fi potrivit pentru lucrari de instalare sisteme audio-video in sali de conferite? M-am gandit la 4321 Lucrari de instalatii electrice. Aveti ... (vezi toată discuția)