avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Clauza formare profesionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Clauza formare profesionala

Buna seara,

Am in contractul de munca o clauza de formare profesionala de aprox 1 luna jumatate(15.noi - 30 dec) cu obligativitatea ramanerii 2 ani in aceeasi companie. Intre timp, am nascut si as vrea sa stiu daca, concediul de crestere copil ce urmeaza, se ia in calcul la aceasta speta. Intreb, pentru ca am inteles ca CCC reprezinta atat vechime in munca cat si la locul de munca.

Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 5 Mai 2020
danceform, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:57, 6 Mai 2020
Nu se ia in calcul ,intrucat c.i.m. este suspendat pe durata CCC, iar in cazul suspendarii contractului individual de munca, se suspenda toate termenele care au legatura cu incheierea, modificarea, executarea sau incetarea contractului individual de munca .....
Ultima modificare: Miercuri, 6 Mai 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere somaj veronicad veronicad In anul 2007 am lucrat pe perioada determinata de 3ani (avand o vechime totala pe cartea de munca de 13 ani, neintrerupta). DIn momentul incetarii contractului ... (vezi toată discuția)
Durata suspendare cim ingrijire copil BBADIE BBADIE Buna seara Va rog sa ma ajutati cu o lamurire privitoare la durata suspendarii CIM ingrijire copil pana la 2 ani , tema destul de veche pentru Dvs dar ... (vezi toată discuția)
Concediu,indemnizatie copil cu jumatate de norma maria85maria maria85maria Buna ziua! Va rog,cineva sa ma ajute.Sunt angajata din 01.03.2012 cu jumatate de norma ,salarul brut de 420 lei.Am ramas gravida in 25.08.2012.Este posibil sa ... (vezi toată discuția)