avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ABUZURI DIN PARTEA DIICOT?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ABUZURI DIN PARTEA DIICOT?

Pentru introducere, aș vrea să vă spun că sunt urmărit de DIICOT, de mai bine de 7 luni, sau cel puțin așa îmi spun ei. Nu este o urmărire normală.

Folosesc camere speciale cu rezoluție ridicată pentru a vedea fluxul de aer ce iese din plămâni pentru a-mi citi cuvintele, punctul de focalizare a ochiului, bătăile inimii și alte informații legate de corp și externe corpului, care sunt mai apoi transmise unui A.I pe un server. Inteligența artificială se „antrenează” cu aceste date până la punctul în care poate prezice gândurile mele în timp real sau înainte ca eu să le am, inclusiv imagini și videouri pe care mi le imaginez, pe care ei le transformă în media digital. Vocea îmi este sintetizată din gânduri sau fluxul aerului din plămâni.

Ei îmi vorbesc prin vibrații prin aer, tehnologie ce ei mi-au afirmat că este asemănătoare cu „bone conduction”. Cumva vibrațiile vocilor și sunetelor lor ajung direct în urechea mea internă și sunt imposibil de blocat. Câteodată mă mut din cameră în cameră în casă pentru ca ei să fie nevoiți să se relocheze, pentru a nu auzi „țiuitul” atât de tare. Toate aceste informații provin de la agenți sau din indicii date de aceștia.

Având în vedere faptul că ei îmi ghicesc gândurile și „comnunică” cu mine prin aceste metode, interacțiunea are loc complet împotriva voinței mele.

Îmi adresează multe vorbe jignitoare, precum „ai să rămâi copil mic”, „nu mai vezi lumina zilei”, „ești o bombă penală”.

Se adună foarte mulți când sunt în spații publice și spun că îmi dau „năvală”.
Mi-au spus că mi-au făcut videouri „deepfake” pentru a-mi înscena diferite lucruri pentru a-mi petrece o perioadă foarte mare de timp la închisoare.

Am câteva întrebări.

1) Se poate folosi vocea sintetizată din gândurile mele sau respirația pe nas la proces, având în vedere că este identică cu vocea mea, însă sunt lucruri gândite dar nu rostite de mine?

2) Au voie să mă urmărească în acest mod?

3) Este suficientă o sesizare la DNA sau trebuie să merg să depun plângere/denunț?
Cel mai recent răspuns: nicunicolae10 , utilizator 00:54, 14 Iunie 2020
Nu stiu sa poate face, din punct de vedere tehnologic, ceea ce spuneti dvs. dar sa zicem ca se poate si DIICOT-ul detine tehnologia pentru face asta se pune intrebarea
DE CE SA VA FACA DVS., ASTA, CE MOTIVE AR AVEA?

Si, cu tot respectul, ati incercat sa discutati cu un psiholog/psihiatru?
Ultima modificare: Joi, 14 Mai 2020
Ionut.ion, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Risperdal si trece.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cineva face misto de dumneavoastra.Probabil ca este fan 'Dosarele X'

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se considera tulburarea linistii publice daca nu exista sesizari? traistarudragos traistarudragos Buna ziua. Se intampla din ce in ce mai des ca fiind in parc, mai multe persoane, sa vorbim putin mai tare, si sa vina politistii sa ne goneasca. Au voie sa ... (vezi toată discuția)
Zgomot aparat ac montat pe peretele altui proprietar amotida amotida Am achizitionat asta toamna un apartament intr-un bloc relativ nou. Acum, odata cu venirea verii acesteia, am inceput sa avem enorme probleme cu zgomotul ... (vezi toată discuția)
Test poligraf - proba sau nu in instanta? xuser xuser Rezultatele de la testul poligraf sunt sau nu considerate proba in instanta pana la urma? Unii zic \"nu sunt considerate\", atunci dupa ce unii suspecti gen ... (vezi toată discuția)