avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cumparare motocicleta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cumparare motocicleta

Buna ziua. In urma cu aprox 5 ani, am cumparat o motocicleta de la o persoana fizica. In momentul vanzarii, am intocmit o chitanta de mana, urmand ca ulterior sa facem demersurile pt definitivarea actelor de vanzare cumparare. Am neglijat, chitanta am pierdut-o, vanzatorul nu mai raspunde la telefon. Motocicleta este (era) inscrisa in circulatie la data vanzarii. Cum se poate rezolva legal aceasta problema, astfel incat motocicleta sa o trec pe numele meu? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:29, 9 Iunie 2020
Desfasurati demersuri sa contactati vanzatorul cu care sa finalizati procedura legala de achzitie bun mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte vanzare-cumparare motocicleta. in urma cu cativa ani (3 ani), am cumparat o motocicleta de la ... jenicaprod jenicaprod In urma cu cativa ani (3 ani), am cumparat o motocicleta de la o societate din Brasov, dar nu am facut nici un fel de act de vanzare cumparare, convenind ... (vezi toată discuția)
Motocicleta vanduta fara acte gheorgheradu gheorgheradu Buna ziua!Am o problema la care va rog sa ma ajutati sa gasesc o rezolvare! Deci sa incep cu inceputul! Cineva si-a cumparat o motocicleta(honda cbr) din ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui imobil dobandit prin mostenire. lore60 lore60 Buna seara! Niste sfaturi ,daca se poate. Fratele meu a cumparat o casa + ceva teren de la o persoana care a dobandit-o prin mostenire de la parinti(tatal ... (vezi toată discuția)