avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am cumparat un aututurism inmatriculat Romania in luna ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am cumparat un aututurism inmatriculat Romania in luna Iulie ...

Am cumparat un aututurism inmatriculat Romania in luna Iulie 2020,in care, in actele masinii este trecuta o alta putere a motorului decat cea reala,fiind foarte nemultumit de performantele acestei masini. Ce pot sa fac in aceasta privinta,pot fi despagubit si de catre cine? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:56, 11 August 2020
Puteți da vânzătorul in judecata.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți da vânzătorul in judecata.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cand ati achizitionat vehiculul nu ati realizat verificarea tehnica in service autorizat ?
Daca puterea motorului este mai mare decta cea consemnata in documentele vehiculului,inseamna ca a a fost intervenit neautorizat asupra motorului si pe timpul utilizarii vehiculului va asumati riscuri
Ati parcurs procedura de inmatriculare vehicul?
Dupa parerea mea,nu vanzatorul este de vina ,ci Registrul Auto Roman care a reinmatriculat autoturismul in Romania.
Puterea motorului este mai mica decat cea trecuta in C,I. auto de catre cei de R.A.R. fiindca asa au considerat ei ,ca este puterea motorului,motor a carui serie nu a putut fi identificata tot de cei de la R.A.R.fiindca le-a fost greu sa caute la masina, seria motorului.Nu s-a inervenit modificari asupra motorului ci doar s-a trecut in C.I.la reinmatricularea in Romania,de catre R.A.R.,niste date care nu corespund cu realitatea.Consider ca singura vina,o are numai R.AR.
Ultima modificare: Duminică, 9 August 2020
draghici_mariusc, utilizator

Alte discuții în legătură

Problema achizitie auto Alin0702 Alin0702 Salutare. Am achizitionat o masina din brasov pe firma, totul ok aparent, am verificat seria sasiu, corespunde cu cea din carte. am ajuns la RAR bucuresti ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina rares85 rares85 Buna ziua Ce posibilitate am sa inmatriculez o masina adusa din germania si ducand-o la r.a.r sa gasit ca seria caroserie prezinta un cordon de sudura,seria ... (vezi toată discuția)
Achizitie moto cu placuta de identitate falsa thedjwilly thedjwilly Buna Ziua, in vara am achizitionat de la un Domn o motocicleta, cu acte de Franta, care se potriveau cu numerele scrise pe una din seriile de ... (vezi toată discuția)