avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Va rog, daca puteti sa ma lamuriti intr-o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Va rog, daca puteti sa ma lamuriti intr-o problema. ...

Buna ziua. Va ro, daca puteti sa ma lamuriti intr-o problema. Avem o angajata care de la 1 august a intrat in concediu de crestere copil. La salariile pe luna august trebuie sa retinem impozitul pentru voucherele de vacanta. Cum putem sa ii retinem doamnei impozitul, in conditia in care dumneaei are contractul de munca suspendat (nu mai apare in programul de salarii cu venituri)? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:12, 6 Septembrie 2020
pai o debitati cu suma respectiva si ii dati chitanta pentru banii primiti ca impozit ..
In luna august ati distribuit voucherele ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare vouchere de vacanta contract suspendat ianasi claudia ianasi claudia Bună ziua, Vă rog să mă ajutați în următoarea problemă: la instituția la care lcrez s-au acordat vouchere de vacanta. O salariată aflată în ... (vezi toată discuția)
Impozit - se opreste la salariu + vouchere de vacanta ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Vă rog din suflet să mă ajutatți cu un răspuns. - astăzi am luat salariul pentru luna iunie 2019 - ni s-au dat și vouchere de vacanta - ... (vezi toată discuția)
Acordare vouchere de vacanta Alexa Stg Alexa Stg Buna ziua! Sunt functionar public si as dori sa ma edific in legatura cu acordarea voucherelor de vacanta. La data de 21 august 2017 am intrat in concediu ... (vezi toată discuția)