avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... tichete de masa nominale utilizate de alte persoane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

tichete de masa nominale utilizate de alte persoane

conform normele de aplicare a Legii nr. 142/1998 privind acordarea tichetelor de masa, angajatorul poate stabili numarul si valoarea tichetelor de masa, acestea se emit nominal pe cnp -ul angajatului . Ce se intampla in cazul in care acestea au fost emise, dar nu au fost distribuite angajatului respectiv , iar unitatea emitenta a tichetelor refuza sa informeze beneficiarul tichetelor , cu privire la numarul tichetelor emise pe cnp-ul sau ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Octombrie 2020
iosifz, utilizator
Cel mai recent răspuns: iosifz , utilizator 21:18, 11 Octombrie 2020
Puteti sesiza ITM-ul si in functie de raspunsul dat, puteti actiona in consecinta.
ITM-ului ii trebuiesc oferite probe ....
" unitatea emitenta a tichetelor refuza sa informeze beneficiarul tichetelor , cu privire la numarul tichetelor emise pe cnp-ul sau "
am facut o solicitare in scris adresata Sodexo PASS Romania la care am primit urmatorul raspuns : " Pentru a putea da curs solicitarii, solicitarea trebuie sa vina din partea angajatorului dumneavoastra. "
Sunt indreptatit sa primesc informatii cu privire la operatiuni financiare initiate de terti, in numele (cnp) meu ?
.... poate cei specializati in spete legate de gdpr pot furniza informatii ?
Ultima modificare: Duminică, 11 Octombrie 2020
iosifz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovezi ca am primit bonuri de masa? justice123 justice123 Ce institutie administreaza distribuirea bonurilor de masa, astfel incat sa pot face o cerere pentru o adeverinta care sa ateste ca am primit aceste bonuri ... (vezi toată discuția)
Refuz angajator tichete de masa ionelmic ionelmic Buna ziua, va rog sa ma informati daca o societate comerciala acorda angajatilor tichete de masa si unei persoane i se refuza acest drept pe motiv ca a refuzat ... (vezi toată discuția)
Calcul salariul net gogu148 gogu148 buna ziua , sunt salariat la o firma privata . - am un salariu realizat de 1324 -tichete de masa / stimulente 159.97 - salariu brut realizat 1484 ... (vezi toată discuția)