avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua ,azi am primit prin posta atat eu cat si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua ,azi am primit prin posta atat eu cat si sotul meu,cate ...

Buna ziua ,azi am primit prin posta atat eu cat si sotul meu,cate o amenda de la politia locala pe legea 61,in care se specifica ca am fost amendati pt ca am fost filmati de camerele de supraveghere ale vecinului ,ca am fi adus injurii unor cetateni pe strada,specific ca vecinul locuieste la 500m de locuinta mea si am ramas surprinsa de faptul ca suntem supravegheati de catre vecini,am constatat ca ,camerele de supraveghere vad toata curtea noastra inclusiv in dormitor si baie,si revenind la amenda in luna iunlie la accest vecin au foat cazati niste tineri care au facut scandal toata noaptea am sesizat 112 ,am facut o sesizare la ipj ,si acum ma trezesc ca tot eu primesc amenda dupa 5 luni,este a doua oara cand politia locala ne amendeaza prima data la fel sa intamplat au motivat ca vecinul a dus o inregistrare audio cu niste zgomote ,si a motivat ca se aud din gospodaria noastra,efectiv suntem hartuiti ,si mai nou supravegheati in permanenta de catre accesti vecini ,care sunt mana in mana cu politia locala,va rog un sfat multumesc in afara de contestat amenda ce pot face cu supravegherea vecinilor? multumesc pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 01:10, 9 Decembrie 2020
Formulati o actiune in instanta si solicitati ca vecinii sa isi tina camerele cu obiectivul pe proprietatea dansilor si nu pe baia si dormitorul dvs. Sau formulati o reclamatie la politie cum ca vi se suprevegheaza video baia si dormitorul. Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligarea de catre politie a predarii imaginilor de pe camere paula38 paula38 buna ziua detin camere de supraveghere a locuintei ,pe strada unui vecin i sa spart masina,accesta invoca sa predau la politie imagini de pe camere,accestea nu ... (vezi toată discuția)
Amenda abuziva paula38 paula38 Buna ziua,supun atentiei dvs urmatoarea situatie pt care eu si sotul meu am fost amendati,in data de 12 iulie in jurul orei 21.12 minute,la poarta striga un ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa dovedesc ca vecinul ma deranjeaza cu muzica ziua si noaptea? adrian_george adrian_george Buna ziua, locuiesc la casa si am o problema cu un vecin. Dansul asculta muzica cu boxele in curte, zi sau noapte. Problema dureaza de 1 an si s-a ... (vezi toată discuția)