avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Blocare casa de marcat/ furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Blocare casa de marcat/ furt

Sunt terminata, pe 24 am fost impreuna cu soțul intr-un supermarket pentru a lua cadouri pentru cei dragi, pentru a nu sta la o coada interminabila am fost la casele șelf service. M-am apucat sa scanez produsele,la un moment dat s-a blocat casa, sotul a fost sa o roage pe dna de acolo sa vina sa o deblocheze, a deblocat-o de pe monitor de la dansa, am mai scanat 2 produse si am achitat. La iesit am fost rugati sa mergem intr-o camera unde a fost verificat coșul si bonul, 4 produse nu erau scanate. Menționez ca nu stiu cand s-a blocat casa, într-adevăr imi aduc aminte ca 2 produse chiar le-am sărit. Prejudiciu a fost recuperat în seara aceea, numai ca a venit o doamna foarte suparata care a chemat politia. Domni de la politie au întrebat, avand in vedere ca prejudiciu a fost recuperat mai are rost sa fac PV? Dansa a zis ca da. Si asa a trebuit sa mergem la politie, ne-a luat o declarație, a zis ca va dura pana vom primi un răspuns. Nu avem antecente penale, nici măcar o amenda de circulație nu aveam nici-unul. Menționez ca am fost pe 26 înapoi în magazin și am vorbit cu directorul de magazin, dansul a zis ca înțelege situatia, se poate întâmpla din graba, din diverse si chiar ii pare sincer rău insa nu are cale legislativă sa ne ajute, ei odată ce cheamă politia si face acel PV, ei nu mai au nici-o treaba atata timp cât prejudiciu a fost recuperat. Ma rugat sa stau liniștită, eu sunt si însărcinată in 6 luni si din ziua aia nu mai am liniște.
Va rog ce credeți ca putem pățit eu si sotul avand in vedere cele relatate? Am spus ca regret enorm ca nu am verificat produsele sa fim siguri ca sunt toate scanate avand in vedere blocarea acelei case de marcat.
Imi este teama de ce e mai rau, mai am in baietel acasa mic si unul pe drum și ma gândesc numai la ce e mai rau.
Va implor ajuta-ti-ma cu un sfat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:55, 31 Decembrie 2020
nu va faceti griji, dosarul se va clasa. nu veti pati absolut nimic.
Ultima modificare: Joi, 31 Decembrie 2020
gi-jane2, moderator
Cat durează sa aflam ce se întâmplă cu dosarul? Menționez ca nu ne-a luat amprente,nu ne-a făcut poza. Doar o declarație la politie.
Nu-mi găsesc liniștea. Domni de la politie au zis ca este foarte bine ca prejudiciu a fost recuperat si am cooperat fără sa complicam lucrurile. Însă cei din supermarketuri nu iartă pe nimeni.
Cum vom fii anunțați telefonic sau prin posta?
s-ar putea sa nu vi se comunice. mergeti saptamana viitoare la politie, acolo unde ati dat declaratie si intrebati de dosar, daca tineti musai.
Dar, repet, nu are ce sa vi se intample,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicatie self-scan defectuoasa la carrefour/ dosar penal pentru ... RotilaOvidiu RotilaOvidiu Aplicatie self-scan defectuoasa la Carrefour/ dosar penal pentru furt Am fost impreuna cu sotia vineri la cumparaturi in Carrefour. Am folosit ca de obicei ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, imi este foarte rușine sa va zic aceasta întrebare. ... Bubu_89 Bubu_89 Bună ziua, imi este foarte rușine sa va zic aceasta întrebare. În urma cu câteva zile la un supermarket la casa self am scanat produse mai puține 1 la ... (vezi toată discuția)