avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, locuiesc in jud. Ilfov, la casa, din 2017. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, locuiesc in jud. Ilfov, la casa, din 2017. De cand ...

Buna seara, locuiesc in jud. Ilfov, la casa, din 2017. De cand ne-am mutat am avut probleme constant cu furnizarea energiei electrice de catre Enel insemnand opriri de curent (de ex si acum si ieri si azi e oprit plus socuri cu nemiluita de parca se joaca cineva la butoane...), socuri peste socuri, variatii de tensiune, ni s-a stricat si centrala termica (noroc ca era in garantie), tot ce se poate mai rau deci. Am facut sesizari peste sesizari la ei, situatia continua. Va rog sa imi spuneti daca si cum putem da in judecata Enel pentru neindeplinirea obligatiilor de a furniza curent in mod constant si la parametrii care trebuie si ce anume trebuie sa facem in acest sens. Deja este prea mult, nu cred ca vrem sa ne distruga de tot aparatura din casa plus sa suportam la nesfarsit aceasta situatie noi fiind buni platnici... Unde mai putem face plangeri in afara de Protectia consumatorului?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:41, 18 Ianuarie 2021
DA, puteti sa ii dati in judecata pe procedura dreptului comun.
Este necesar sa sesizati oficial furnizorul de energie ,sa obtineti document care sa ateste ca la data X au existat fluctuatii de valori ale utilitatii furnizate
Pe viitor ,incercati sa instalatii stabilizator de tensiune pentru protectia consumatorilor individuali
Legal,ar fi trebuit ca centrala termica sa aiba instalat stabilizator de tensiune propriu care sa o protejeze impotriva fluctuatiilor de energie electrica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii prestate gresit conform contractului marius1984 marius1984 Buna ziua, Am si eu o problema cu electrica, din covasna. Conform contractului el este furnizorul meu de energie electrica si ar trebui sa-mi furnizeze ... (vezi toată discuția)
Daune enel - supratensiune madalin90 madalin90 Buna ziua, Am urmatoarea problema .... in data de 30/11/2016 datorita unor variatii de tensiune mi-au fost arse mai multe bunuri printre care si centrala ... (vezi toată discuția)
Raspuns negativ reclamatie, ma pot adresa anpc? Pitesti Pitesti In urma unei probabile supratensiuni, s-a ars placa electronica a centralei termice, lucru mentionat in PV de inlocuire a acesteia. Am facut o ... (vezi toată discuția)