avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am lucrat la firma de stofe Dorobantul Ploiesti pina ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am lucrat la firma de stofe Dorobantul Ploiesti pina in 2001 ...

Am lucrat la firma de stofe Dorobantul Ploiesti pina in 2001 .
Stie cineva daca se da grupa de munca , grupa II si care este procedura?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:38, 28 Ianuarie 2021
"Nu va da "nimeni grupa de munca... Dacă perioadele de vechime pentru grupa I sau a II-a lipsesc din carnetul de muncă sau au fost înregistrate greșit, dovada acestora se poate face cu adeverinţe eliberate de către angajatori sau deţinătorii legali de arhive,

Angajatorii și deținătorii de arhive sunt obligaţi să pună la dispoziţia CNPP sau a caselor teritoriale de pensii, documentele întocmite anterior datei de 1 aprilie 2001, pe baza cărora s-au eliberat adeverinţele care atestă încadrarea persoanelor în fostele grupe I sau a II-a de muncă.
www.avocatnet.ro/articol_537...

Luati legatura cu Carduelis Consulting IPUR lichidatorul societatii Dorobantu Ploiesti sa va spuna unde este depusa arhiva.
Ultima modificare: Joi, 28 Ianuarie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cine detine arhivele colorom codlea? radubel radubel Buna ziua, cine detine arhivele Colorom Codlea? Am lucrat acolo si am trecuta in carnetul de munca perioada lucrata in grupa 1, dar nu am adeverinta. Cei de la ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie să procedez, dacă firma care deține arhiva societăți ... ChrisCost ChrisCost Cum trebuie să procedez, dacă Firma care deține Arhiva Societăți unde am lucrat, mi-a eliberat o Adeverința unde nu-mi recunoaşte perioadele de timp ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.ma intereseaza pentru mama mea.daca in cartea de munca ... cristian.ion.92 cristian.ion.92 Buna ziua.Ma intereseaza pentru mama mea.Daca in cartea de munca sunt trecuti anii de gr.1 si 2,pentru a depune dosar pensie limita varsta trebuie sa aduca ... (vezi toată discuția)