avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Coduri caen pentru vanzarea de miere si produse bio?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Coduri caen pentru vanzarea de miere si produse bio?

Buna ziua,

Pentru vanzarea de miere si produse bio sunt suficiente urmatoarele coduri CAEN: 4690, 4711, 4729, 4775, 4789, 4791, 4799. Este necesar si codul CAEN 0149?


Toate aceste coduri (mai putin codul 0149) sunt trecute in actul constitutiv si inregistrate la ONRC.

Codurile CAEN 4690, 4789, 4791 si 4799 nu au fost autorizate de catre ONRC prin certificat constatator in baza declaratiei - tip pe propria raspundere.

In aceasta situatie se poate modifica ultima declaratie model 3 prin inregistrarea si a acestor coduri la punctul de lucru al societatii?

Stiu ca pentru a se putea obtine aviz/autorizatie de la institutia competenta este necesara declararea codului caen la punctul de lucru si obtinerea certificatului constatator de la ORC.

Stiu ca se depune cererea de inregistrare insotita de declaratia model 3 si de imputernicirea persoanei care depune dosarul.


Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Martie 2021
george-neagu, moderator
0149 se refera la cresterea albinelor si producerea mierii. daca sunteti vanzator nu aveti nevoie de acest cod.
Buna ziua. Multumesc pentru raspuns. Sunt doar vanzator. O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen e necesar pentru vanzare miere de albine? Amaf Amaf Ce cod caen e necesar pentru vanzare miere de albine? E suficient codul 0149 pentru vanzarea mierii? (vezi toată discuția)
Coduri caen autorizate pe punctul de lucru Grig23 Grig23 Buna ziua, Detin un srl care activeaza pe codul CAEN 7311 ca si activitate principala si doresc sa deschid un punct de lucru pentru confectionarea de ... (vezi toată discuția)
Autorizare activitate secundara la terti ina.natu ina.natu Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog pentru a rezolva o problema legata de autorizarea codurilor pentru un SRL-D? Am primit informatii contradictorii si nu ... (vezi toată discuția)