avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Abuzuri și încălcării ale drepturilor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Abuzuri și încălcării ale drepturilor salariaților.

Între anii 2000 și 2003 am lucrat la o firmă românească. Acea firma, deși era de nivelul unei multinaționale, nu respecta nici cel mai elementar drept al angajaților. Nu mai am înscrisuri, dar un avocat priceput sunt convins că poate deconspira abuzurile pe care le-au făcut administratorii firmei și poate obține îndreptățite daune pentru abuzurile săvârșite. Eu sunt victimă a acelor abuzuri și pot depune mărturie. Va mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:32, 9 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din 2000... 2003 , nu mai puteti face ceva impotriva acelei societati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza sa dau de marturie mincinoasa? valentina burnei valentina burnei mai multe persoane majoritatea neamuri au acuzat pe sotul meu ca a dat cu toporul in cap unui baiat,stiind de fapt ca ei spun numai minciuni fapt ce reiese si ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept bbt bbt Situatia e urmatoarea: Multinationala la care sunt angajat a primit prin email o reclamatie la adresa mea. Reclamantul,sa il numim R,spune ca eu as fi dat ... (vezi toată discuția)
Pot depune plangere penala si ce consecinte sunt ? ÞUCMEANU SIMONA MARIA ÞUCMEANU SIMONA MARIA Doresc sa depun o plangere penala ( in calitate de contabil al unei societati comerciale) impotriva unuia din asociatii firmei care a furat din societate - am ... (vezi toată discuția)