avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... interventie chirurgicala in perioada somajului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

interventie chirurgicala in perioada somajului

buna ziua!
in data de 18.01.2010 trebuie sa ma prezint la AJOFM pentru aplicarea vizei lunare pe carnetul de somaj . Insa , in urma unor probleme de sanatate, in aceeasi data trebuie sa ma prezint pentru internare in bucuresti , pentru a suferi o interventie chirurgicala la coloana . Intrebarea mea pentru dumneavoastra este ce trebuie sa fac in acest caz pentru a asigura continuitatea somajului ?
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:38, 11 Ianuarie 2010
prezentati o copie dupa actele medicale AJOFM-ului local impreuna cu trimiterea medicului specialist catre spitalul care va efectua interventia chirurgicala. mult succes si sanatate.
va multumesc pentru raspuns !
intrebarea mea este insa : cand sa prezint copiile dupa actele medicale ? dupa ce ma externez ?
mentionez ca nu imi trebuie trimitere de la medicul specialist , imi este suficienta trimiterea de la medicul de familie pe care am avut-o cand am fost la consult (trimitere dateaza dinaintea intrarii mele in somaj , iar consultul a avut loc de asemenea inaintea intrarii in somaj . interventia chirurgicala nu s-a putut face mai repede datorita faptului ca doctorul care o va face este extrem de ocupat)
1. Rugati pe cineva din familie sa se duca la AJOFM cu un act din care sa reiasa ca in data de 18.01.2010 nu va puteti prezenta din motive medicale.
2. Luati certificat medical de la spital, il prezentati la AJOFM care il calculeaza si il plateste.
3. Concediul medical intrerupe si suspenda perioada de somaj care se reia, de unde a ramas, dupa expirarea concediului medical. Vi se prelungeste, astfel, perioada de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical peste 90 de zile Daniela Barlescu 1967 Daniela Barlescu 1967 In data de 5 septembrie am avut un accident la genunchi care a necesitat intrarea în concediu medical Am efectuat o intervenție chirurgicală. Actualmente ... (vezi toată discuția)
Verificare in timpul concediului medical, consecinte casanova_25ro casanova_25ro am ramas intepenit de spate si m-am prezentat la medicul de familie care mi-a dat trimitere la un medic specialist neurolog si apoi la un medic specialist la ... (vezi toată discuția)
Cum decontez o operatie la casa de asigurari facuta de urgenta la o clinica particulara itrucat la spitalul fundeni nu aveau specialisti la camera de garda? fota fota Buna ziua,m-am prezentat cu sotul in data de 04.12.2016 la spitalul de urgenta Pantelimon -camera de garda chirurgie deoarece avea (credeam noi)probleme cu ... (vezi toată discuția)