avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta medicala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta medicala

aveti posibilitatea sa ma ajutati cu un tipizat de adev medicala? am inteles ca de anul trecut exista un anume tipizat . Intrebarea mea este: se cere concedil medicla pe ultimile 12 luni. daca eu ii dau adevrinta pe 11 ian perioada de concedii este ian - dec 2009. Dar salariata are concediul medical si luna ianuarie 2010 . o iau acum in calcul?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 17:02, 11 Ianuarie 2010
Buna ziua,
[ link extern ] .
Daca se cer ultimele 12 luni, asta inseamna ianuarie-decembrie 2009.
Documentatia pe ianuarie 2010 va fi gata abia in februarie 2010.
Ordin nr. 903/2007 pentru modificarea si completarea Normelor metodologice privind stabilirea documentelor justificative pentru dobandirea calitatii de asigurat, respectiv de asigurat fara plata contributiei, precum si pentru aplicarea masurilor de executare silita pentru incasarea sumelor datorate la Fondul national unic de asigurari sociale de sanatate, aprobate prin Ordinul presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate nr. 617/2007

Denumirea angajatorului .....................................................
Cod fiscal (CUI/CNP angajator/persoana fizica) ..............................
Nr. de inregistrare la registrul comertului .................................


ADEVERINTA


Prin prezenta se certifica faptul ca domnul/doamna ........................., CNP ........................, act de identitate ...... seria ..... nr. ........, eliberat de .................. la data de ................, cu domiciliul in ........................................., str. ................................ nr. ..., bl ..., ap ..., sectorul/judetul ............................., are calitatea de salariat si i s-a retinut si virat lunar contributia pentru asigurarile sociale de sanatate, potrivit Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, cu modificarile si completarile ulterioare.
Persoana mai sus mentionata figureaza in evidentele noastre cu urmatorii coasigurati (sot/sotie, parinti, aflati in intretinere):
1. Nume, prenume, ........................ CNP ..............................
2. Nume, prenume, ........................ CNP ..............................
3. Nume, prenume, ........................ CNP ..............................
Prezenta adeverinta are o perioada de valabilitate de 3 luni de la data emiterii.
Sub sanctiunile aplicate faptei de fals in acte publice, declar ca datele din adeverinta sunt corecte si complete.


Reprezentant legal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta salariu gravida pentru analize ADRIANA RATIU ADRIANA RATIU Buna seara. Apelez la cei care ma pot ghida, ce act normativ sa caut, in conditiile in care, gravida fiid, am nevoie de la serviciu de o adeverinta de salariat ... (vezi toată discuția)
Adeverinta speciala pentru gravide ADRIANA RATIU ADRIANA RATIU Buna seara. Sunt salariata gravida si trebuie sa fac niste analize la Clinica de boli infectioase din Cluj. Mi s-a spus de acolo ca le pot face gratuit, daca ... (vezi toată discuția)
Asigurarea medicala jercateodora jercateodora Buna ziua, O sa trec direct la subiect,sotul meu a fost operat de apendice,iar angajatorul lui nu a eliberat adeverinta care sa certifice ca este asigurat si ... (vezi toată discuția)